Νικολέττα Ράλλη: Ποζάρει με ροζ ολόσωμο μαγιό έναν χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης της

Νικολέττα Ράλλη: Ποζάρει με ροζ ολόσωμο μαγιό έναν χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης της

Και απλά τη χειροκροτούμε.

Πριν από περίπου έναν χρόνο η Νικολέττα Ράλλη έγινε μανούλα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο την κορούλα της, Σοφία. Η όμορφη παρουσιάστρια και blogger του Queen.gr απέκτησε το πρώτο της παιδάκι και έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και αυτό δεν κρύβεται.

Κάθε της post στο Instagram, και κάθε της story αναφέρεται στην κορούλα της, και πώς θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Η μικρή Σοφία της έχει αλλάξει τη ζωή και αυτό είναι το πιο όμορφο συναίσθημα που θα μπορεί να βιώσει και να νιώσει μια γυναίκα.

Σήμερα, σχεδόν έναν χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης της, η Νικολέττα Ράλλη ανέβασε το post με το οποίο κάθε νέα μανούλα (ή και γυναίκα γενικά) θα ταυτιζόταν. Είδαμε την όμορφη blogger να ποζάρει με ροζ ολόσωμο μαγιό σε σκάφος και «τρελαθήκαμε».

«Τρελαθήκαμε» για δύο πράγματα. Πρώτον για το σώμα της έναν χρόνο μετά τη γέννα, αλλά και γιατί μας έφερε μια ανάσα πιο κοντά στο καλοκαίρι που τόσο πολύ θέλουμε να έρθει επιτέλους. Μπορεί η Νικολέττα να μην έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της, και κανένα πρόβλημα δεν έχουμε με αυτό, είναι όμως πολύ όμορφη μέσα στο ροζ ολόσωμο μαγιό της.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που υπάρχει παρακάτω.