MasterChef 5: Πώς σχολίασε το Twitter τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας

Sabine Camhi
MasterChef 5: Πώς σχολίασε το Twitter τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας

Η ένταση ήταν μεγάλη για τις τρεις ομάδες!

Στο προηγούμενο επεισόδιο μετά την αποχώρηση της Ανούς Χεριμιάν, ο Αλέξανδρος Συνοδινός κέρδισε το πρώτο του Τεστ Δημιουργικότητας και ήταν υπεύθυνος για την διαμόρφωση των τριών ομάδων στο ριάλιτι μαγειρικής. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε αρχηγούς και σε κάθε μία ομάδα ανέθεσε ένα από τα τρία κουτιά που έκρυβαν το βασικό υλικό κάθε πιάτου.

Στο σημερινό επεισόδιο οι τρεις chef κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης, αφού βαθμολόγησαν τις προσπάθειες των τριών ομάδων ανακοίνωσαν στους εννέα εναπομείναντες παίκτες του παιχνιδιού τις βαθμολογίες.

Οι κριτές ήταν ιδιαίτερα αυστηροί με τους παίκτες, όμως βρήκαν την προσπάθεια μιας ομάδας σαφώς καλύτερη. Φαίνεται πως ο Αλέξανδρος ήξερε πολύ καλά πως να χωρίσει τις ομάδας και να ευνοηθεί και ο ίδιος, αφού η ομάδα που κατάφερε να συγκεντρώσει με την μαγειρική της την υψηλότερη βαθμολογία (75 βαθμούς) και να αποφύγει το άγχος της αποχώρησης, είναι η τριάδα Μαργαρίτα-Αλέξανδρος-Τζιοβάνι με τις κόκκινες ποδιές. Έτσι λοιπόν, οι κίτρινοι (Παύλος, Νίκος, Διονύσιος με την χειρότερη προσπάθεια) και οι μπλε (Ιωάννης, Μαριάννα, Παναγιώτης) θα μονομαχήσουν για την πολυπόθητη ασυλία και για την παραμονή τους στο MasterChef, ενώ οι νικητές θα απολαύσουν το έπαθλο έκπληξη.


https://www.instagram.com/p/COtBpBCK18A

Οι δύο χαμένες ομάδες θα κληθούν στην συνέχεια να περάσουν από την δοκιμασία ασυλίας, με ένα τεστ τυφλής γευσιγνωσίας. Οι κριτές ψάχνουν 30 υλικά και οι παίκτες έχουν 3 λεπτά να δοκιμάσουν τα πιάτα και 2 λεπτά να γράψουν τις απαντήσεις τους. Τα περισσότερα υλικά στο πιάτο τα βρήκε ο Ιωάννης.

Ποιοι θα είναι λοιπόν οι διαγωνιζόμενοι που θα βρεθούν στους 8 του φετινού MasterChef; Αυτό θα το μάθουμε αύριο.

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις τα καλύτερα tweets από το σημερινό επεισόδιο.