Αγγελική: Ο Στέφανος τα μαθαίνει όλα και εξοργίζεται (και το twitter τον αποθεώνει)

Αγγελική: Ο Στέφανος τα μαθαίνει όλα και εξοργίζεται (και το twitter τον αποθεώνει)

Ο Στέφανος μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον πατέρα του και εξοργισμένος έρχεται σε ρήξη με τη μητέρα του.

Οι εξελίξεις στη σειρά του Alpha «Αγγελική» είναι καταιγιστικές. Η σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, καθημερινά κρατά τους τηλεθεατές σε εγρήγορση και όχι άδικα.

Το χθεσινό επεισόδιο ήταν αποκαλυπτικό. Για πρώτη φορά είδαμε τον Στέφανο σε έξαλλη κατάσταση να ωρύεται σαν μαινόμενος ταύρος. Ο λόγος; Μαθαίνει την αλήθεια για τον Μιχάλη και τον βιασμό της Λένας από τον πατέρα του και εξοργισμένος οδηγείται στην Αθηνά όπου έρχονται σε ρήξη. Για πρώτη φορά οι τηλεθεατές βλέπουν τον καλό και πράο αυτόν χαρακτήρα να βρίσκεται εκτός εαυτού και να μιλά με τον πιο απαξιωτικό τρόπο στην μητέρα του, Αθηνά.

Από την άλλη, η Αγγελική φοβάται ότι οι Αργυροί την έχουν καταλάβει και το συζητάει με το Μιχάλη ο οποίος της αποκαλύπτει ότι και η Ελένη ξέρει για τον βιασμό της κι έτσι η Αγγελική αποφασίζει να τη συναντήσει. Όταν συμβαίνει αυτό, η Ελένη της λέει όλα όσα γνωρίζει επιβεβαιώνοντας τους χειρότερους φόβους της Αγγελικής, ακόμα και αυτούς που αφορούν στην αυτοκτονία του πατέρα της. Κι εκεί είναι που η Ελένη δέχεται ένα τηλεφώνημα από την Αθηνά, η οποία της ζητά να συναντηθούν προφασισμένη πως πήρε το τεστ DNA στα χέρια της και θέλει να της αποδώσει το μερίδιο της περιουσίας του Αργυρού που της αναλογεί. Όλοι ξέρουν βέβαια πως πρόκειται για μια καλοστημένη παγίδα της Αθηνάς και του Δημήτρη, στην οποία η Ελένη πρόκειται να πέσει μέσα και να «καεί».

Ο Παύλος αφήνεται ελεύθερος από το τμήμα αλλά όταν γυρίζει σπίτι αντιμετωπίζει τη Σοφία που έχει μάθει για την επίθεση εναντίον της Κατερίνας.

Όπως ήταν αναμενόμενο το twitter πήρε φωτιά από μηνύματα συμπαράστασης στον Στέφανο ενώ διχάστηκαν οι απόψεις για τη στάση της Αθηνάς. Ο Γιώργος Χρυσοστόμου δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας και τα tweets τον αποθεώνουν.