Το μήνυμα της Maria Menounos για τη μεταθανάτια ζωή συγκινεί (photos)

Το μήνυμα της Maria Menounos για τη μεταθανάτια ζωή συγκινεί (photos)

Η Maria Menounos έχασε τη μητέρα της την Κυριακή του Πάσχα.

Η φετινή Ημέρα της Μητέρας ήταν πολύ δύσκολη για τη Maria Menounos η οποία έχασε τη μητέρα της Litsa Menounos μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Η Menounos αποχωρίστηκε τη μαμά της την Κυριακή του Πάσχα και το μήνυμά της για την απώλεια στη φετινή ημέρα τιμής για τις μαμάδες, μας έκανε να σκεφτούμε πολύ όσα η 42χρονη μοιράστηκε για τη μεταθανάτια ζωή.



Η Menounos εξήγησε πως στην κηδεία της μαμάς της δεν την επιτράπηκε να πει τον λόγο που είχε ετοιμάσει αλλά η ίδια έχει βρει έναν νέο τρόπο να επικοινωνεί με τη Litsa, τώρα που το σώμα της έφυγε από τη ζωή.
«Απευθύνομαι σε όσους έχασαν τη μαμά του στον κόσμο που ζούμε εδώ, και θέλω να μοιραστώ τον λόγο που δεν μπόρεσα να απευθύνω στην κηδεία της μαμάς. Δεν ξέρω γιατί οι εκκλησίες μας δεν το επιτρέπουν.

Δούλεψα με μια πολύ ευγενική γυναίκα που γνωρίζει από απώλειες και βοηθάει κόσμο και τις εβδομάδες αυτές τις τελευταίες, προετοιμάστηκα για το τι θα συμβεί στη μαμά μου. Παρόλο που ήλπιζα για ένα θαύμα, προετοιμαζόμουν και για την απώλεια. Η ψυχή της μαμάς μου είχε τη δική της πορεία και πρέπει να το σεβαστώ. Η Dianne που με βοήθησε με ρώτησε τι αγαπούσα στη μαμά.