Angelina Jolie: Όταν λες τόσα «όχι», μένεις στο τέλος μόνη!

Κατερίνα Ιωακείμ
Angelina Jolie: Όταν λες τόσα «όχι», μένεις στο τέλος μόνη!

Έχει πολύ ψηλά τον πήχη, ο ένας δεν της αρέσει, ο άλλος "όχι με τίποτα" και στο τέλος κοιμάται μόνη. Σου θυμίζει κάτι; 

Υπάρχουν κάποιες –λίγες είναι η αλήθεια- ημέρες που ακόμα και οι πιο εσωστρεφείς σταρ του Hollywood έχουν διάθεση για πιο ανάλαφρες συζητήσεις, αφήνουν τον εαυτό τους να «ανοιχτεί» και δεν απαντούν… μονολεκτικά στις προσωπικές ερωτήσεις!

Σε μια τέτοια μέρα βρήκε το Daily Pop του Ε! την Angelina Jolie και δεν έχασε την ευκαιρία! Την “έψησε» να μιλήσει για τη ζωή με τα παιδιά στο σπίτι και κυρίως για… το ότι ζει μόνο με τα παιδιά (χωρίς σύντροφο) από τότε που χώρισε από τον Brad Pitt (15 Σεπτεμβρίου 2016) και πήρε το διαζύγιο (12 Απριλίου 2019) που την έβαλε ξανά στον κόσμο των singles.

JOLIE SINGLE ALONE1

Για να καταλάβεις μάλιστα πόσο… κορίτσι της διπλανής πόρτας είναι η Jolie σε αυτή την συνέντευξη αρκεί να προσέξεις τα πρώτα δευτερόλεπτα της διαδικτυακής σύνδεσης.

H χολιγουντιανή σταρ κάθεται απέναντι από τον υπολογιστή της και μόλις συνδεθεί με τον παρουσιαστή… τσεκάρει την εικόνα της στην οθόνη και αυθόρμητα φτιάχνει τα μαλλιά της για να είναι πιο όμορφη.



Αυθόρμητα και με το υπέροχο πλατύ της χαμόγελο, η Angelina Jolie απαντά στην ερώτηση «έχεις λίστα με κάποια ‘όχι με τίποτα’ χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει ένας άντρας που σε φλερτάρει, σου αρέσει αλλά… εσύ λες όχι, όχι, με τίποτα;».

«Προφανώς, ή λίστα μου με τα ‘όχι με τίποτα’ είναι τεράστια όταν πρόκειται να αναζητήσω έναν άντρα για να βγω ραντεβού μαζί του. Είμαι μόνη εδώ και πάρα πολύ καιρό τώρα», είπε η Angelina και εκατομμύρια κορίτσια σε όλο τον πλανήτη ταυτίστηκαν μαζί της.

Μήπως έχεις κι εσύ πάρα πολύ ψηλά τον πήχη και στο τέλος της μέρας είσαι πάλι εντελώς μόνη;

JOLIE SINGLE ALONE28

Η 45χρονη, Jolie, η οποία αυτές τις μέρες προωθεί την ταινία της «Those Who Wish Me Dead» (βγαίνει στις αίθουσες στις 14 Μαϊου), ρωτήθηκε (φυσικά) και για το πώς είναι να μεγαλώνει μια εργαζόμενη μητέρα έξι παιδιά.

Ακόμη, λοιπόν κι αν είσαι σούπερ σταρ του Hollywood, όταν έχεις έξι παιδιά… έχεις να ζήσεις έξι καινούριες περιπέτειες κάθε μέρα: «Ξυπνάς κάθε πρωί και λες: Πρέπει να σιγουρευτώ ότι είναι καλά. Πρέπει να σιγουρευτώ ότι είναι ψυχολογικά καλά. Αλλά για να πω την αλήθεια, πιστεύω πως λίγα χρόνια πριν ξύπνησαν μια μέρα και κάτι άλλαξαν. Είπαν: Πρέπει να σιγουρευτώ ότι η μαμά είναι καλά. Είμαι πολύ τυχερή»!



Τώρα που μπήκες χολιγουντιανό mood πάρε μια γεύση από τα γυρίσματα της ταινίας και... ετοιμάσου για μια βόλτα στα θερινά σινεμά (ανοίγουν οι πόρτες τους στις 21 Μαϊου):