Πανικός από σχόλια στο Twitter για την αποχώρηση του James από το Survivor

Πατούλια Κατερίνα
Πανικός από σχόλια στο Twitter για την αποχώρηση του James από το Survivor

Η οικογένεια του James πυροδότησε τις φήμες περί αποχώρησης από το Survivor.

Μπορεί να μας χωρίζουν μερικές ώρες από το σημερινό επεισόδιο δεύτερης ασυλίας του Survivor, αλλά το hastag #survivorgr είναι αυτή τη στιγμή πιο ενεργό από ποτέ.

Αφορμή; Το τρέιλερ του επεισοδίου και οι ανακοινώσεις της οικογένειας του James Καφετζή στα social media που ενισχύουν τη φήμη πως ο διοργανωτής boat parties αποφάσισε να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Στο Twitter αυτή τη στιγμή γίνεται πάρτι από σχόλια από fans του Καφετζή και του Μπάρτζη που δεν θέλουν να πιστέψουν πως ο δικός τους νικητής αποχώρησε οικειωθελώς.

Την είδηση μάλιστα επιβεβαίωσε ο αδερφός του James, Mike μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Μετά την ανακοίνωση της παράτασης του παιχνιδιού για έναν ακόμα μήνα, ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι οικειοθελώς. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος που είμαι αδερφός σου. Τα λέμε σύντομα», έγραψε ο Mike, με την Έφη Καφετζή να γράφει: «Μόνο υπερηφάνεια! Αξιοπρέπεια vs Παράταση παιχνιδιού 1-0. Είσαι ο νικητής της καρδιάς μας».


https://www.instagram.com/p/COu5FQWAhBl

Στο trailer πάντως από το συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός λέει χαρακτηριστικά πως η απόφαση του James θα φέρει μεγάλες όχι μόνο στην Μπλε ομάδα αλλά και στο παιχνίδι ολόκληρο.

«Γιώργο μου, το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και εγώ προσθέτω ακόμα μία», λέει χαμογελαστός ο James.

Στο Twitter πάντως αποχαιρετούν τον πρίγκιπα που δεν μοιάζει μόνο εμφανισιακά με τον Harry αλλά και στις αποχωρήσεις!

Δες τα σχόλια παρακάτω.