Τώρα τα είδαμε όλα: Η Michelle Obama απένειμε Brit Award στον The Weeknd!

Κατερίνα Ιωακείμ
Τώρα τα είδαμε όλα: Η Michelle Obama απένειμε Brit Award στον The Weeknd!

"Είσαι ένα φως στους σκοτεινούς καιρούς που ζούμε" είπε η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ στον υπερταλαντούχο μουσικό! 

Μπορεί να ήταν Τρίτη αλλά όλοι ένιωθαν σαν να ήταν Σαββατοκύριακο! Με αυτή την πρόταση ξεκίνησαν τα ρεπορτάζ που διαβάσαμε στα αμερικανικά media για την μεγάλη βραδιά απονομής των Βρετανικών Μουσικών Βραβείων στο βροχερό Λονδίνο. Κι αυτό βέβαια γιατί την παράσταση του event έκλεψε το χρυσό παιδί της εναλλακτικής RnB σκηνής, The Weeknd, που παρέλαβε το βραβείο για τον Καλύτερο Ξένο Καλλιτέχνη, από τη Michelle Obama!

Στις εποχές που ζούμε, όλα είναι πιθανά. Ακόμη και απονομή μουσικού βραβείου από την πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ!

Ντυμένος με αδιάβροχο και γαλότσες, ο The Weeknd (Abel Tesfaye) τραγούδησε κάτω από καταρρακτώδη βροχή το ‘Save Your Tears’ και το κοινό ξεσηκώθηκε! Λίγο ο μαγικός ρυθμός του καλλιτέχνη, λίγο το αίνιγμα για το πού βρισκόταν ο τραγουδιστής και πολύ περισσότερο το κινηματογραφικό πλάνο που γέμισε την αίθουσα, προκάλεσαν ανατριχίλες στους παρευρισκόμενους.

Και πριν προλάβει να κοπάσει το χειροκρότημα, νέο κύμα ενθουσιασμού πλημμύρισε την λονδρέζικη Αρένα Ο2! Την εμφάνισή της έκανε στις οθόνες η Michelle Obama, η οποία έπλεξε το εγκώμιο του The Weeknd σαν καλλιτέχνη αλλά και σαν άνθρωπο, επισημαίνοντας ότι του αξίζει ένα μεγάλο γεγονός για τη δωρεά εκατομμυρίων δολαρίων στον αγώνα για τον περιορισμό της πανδημικής κρίσης αλλά και σε εκείνον για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων της αφροαμερικανικής κοινότητας. Και όχι μόνο!



Congrats The Weeknd!

“Βοήθησε ανθρώπους που έπεσαν θύματα βίας σε περιοχές όπως η Αιθιοπία. Χρηματοδότησε βοήθεια για όσους επέζηαν από την έκρηξη στο Λίβανο. Ας πούμε, λοιπόν, σε μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, έφερε ένα φως που είναι εκτυφλωτικό και μας έδωσε έναν λόγο να χορέψουμε”, είπε με ενθουσιασμό η Michelle Obama πριν απονείμει το βραβείο στον Weeknd , με τη βοήθεια της τεχνολογίας.


https://www.instagram.com/p/COvuih_nCTv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ανέβασε την ένταση και έλα να χορέψουμε στους ρυθμούς του 31χρονου μουσικού, με τη βοήθεια της Ariana Grande :)



Και κάπου εδώ θυμηθήκαμε την παλιότερη επιτυχία του The Weeknd που τραγούδησε ο ίδιος ο Barack Obama!



Ακόμη και σε δύσκολους καιρούς, σαν κι αυτούς που ζούμε, οι απονομές βραβείων και τα κόκκινα χαλιά έχουν την αίγλη τους!