Άγριες Μέλισσες: Ο εκβιασμός ανάμεσα στα αδέρφια αποθεώθηκε από το Twitter

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Ο εκβιασμός ανάμεσα στα αδέρφια αποθεώθηκε από το Twitter

23 tweets που έκαναν τον απόλυτο χαμό.

Σκεπτόμενες πως σε λιγότερο από έναν μήνα οι Άγριες Μέλισσες ολοκληρώνονται μας πιάνει μια ταχυκαρδία. Όταν μάλιστα βλέπουμε και αυτά τα επεισόδια που προβάλλονται κάθε βράδυ στους δέκτες μας, καταλαβαίνεις πως δυσκολευόμαστε ιδιαίτερα να το δεχτούμε.

Όσο οι Μέλισσες φτάνουν στο τέλος τους βλέπουμε κάποια απίστευτα συγκλονιστικά επεισόδια, με εκπληκτικές ερμηνείες από τους ηθοποιούς, και διαλόγους που ανατριχιάζουν.

Ένα τέτοιο επεισόδιο ήταν και το χθεσινοβραδινό. Αρκετά σημεία ήταν αυτά που κέντρισαν το ενδιαφέρον μας, ειδικά ο Γιώργος Γάλλος και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος όταν και πάλι τον έβαλαν σε ψυχιατρική κλινική.

Το καλύτερο βέβαια μας το άφησαν και πάλι για το τέλος. Η Ανέτ πήγε στον Δούκα, προκειμένου να του μεταφέρει τα νέα για τον Μιλτιάδη κι εκείνος αδιαφόρησε, αναγκάζοντας την να παίξει το τελευταίο της χαρτί.

Η Ανέτ λοιπόν πέταξε τη «βόμβα» της στον Δούκα, λέγοντάς του, πως πλέον δεν έχει λόγο να τον καλύπτει για τον φόνο του Θέμελη, και ας πληρώσει κι εκείνη το μερίδιο της ευθύνης της.

Όπως αντιλαμβάνεσαι ο Δούκας δεν πείστηκε και είπε στη Μυρσίνη πως μπλοφάρει, μέχρι τη στιγμή που είδαμε την Ανέτ να μιλάει με τον Προύσαλη. Εκεί ήταν και το σημείο που πήρε φωτιά το Twitter.

Στη gallery παρακάτω, εμείς βρήκαμε 23 tweets που αποθέωσαν την Κάτια Δανδουλάκη, ενώ συνολικά γράφτηκαν πάνω από 3χιλιάδες tweets για το #AgriesMelisses.