Αγγελική: Το τέλος της σειράς αποκαλύφθηκε

Αγγελική: Το τέλος της σειράς αποκαλύφθηκε

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και καθημερινά κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. 

Κι ενώ οι εξελίξεις αυτόν τον καιρό είναι καταιγιστικές, τα γυρίσματα της σειράς του Alpha «Αγγελική» μόλις ολοκληρώθηκαν. Χθες ακόμη ένα επεισόδιο της σειράς κράτησε τους τηλεθεατές καθηλωμένους στις οθόνες τους καθώς τα γεγονότα τρέχουν και οι χαρακτήρες ξεδιπλώνονται.

Η Αγγελική, μετά τη συζήτηση της με την Ελένη συνειδητοποιεί ότι πρέπει να φύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από το κτήμα και αποφασίζει να μιλήσει με τη Δανάη για το ενδεχόμενο να μετακομίσουν οι τρεις τους κάπου μακριά από τη Θήβα, κάτι που πυροδοτεί την άσχημη αντίδραση της Δανάης. Η Σοφία από την άλλη πλευρά, πνιγμένη από τις εξελίξεις με τον Παύλο δεν αντέχει να ζει άλλο στο σπίτι της και παίρνει τα παιδιά της, την Ιωάννα και την Κατερίνα και πάνε να μείνουν σ’ ένα ξενοδοχείο μέχρι να δει πότε και με ποιον τρόπο θα μπορέσει να μετακομίσει οριστικά. Η Τζένη διώχνει τον Παύλο από το σπίτι της ενώ η Αγγελική, μετά τη συζήτηση της με την Ελένη, έρχεται αντιμέτωπη με την Αθηνά, σε μια σκηνή με πολύ συγκίνηση και πόνο, και από τις δύο ηρωίδες.

Η Κατερίνα συναντάει τον Δημήτρη αποφασισμένη να του μιλήσει για τον Παύλο αλλά την προλαβαίνει αυτός κάνοντας της – ξανά – πρόταση γάμου. Η Ελένη πάει στο σπίτι των Αργυρών για να συζητήσουν για τα αποτελέσματα του επαναληπτικού τεστ μην ξέροντας όμως ότι έπεσε στην παγίδα της Αθηνάς, η οποία έχει φωνάξει την αστυνομία για να την συλλάβει.

Όμως, παρόλο που εμείς βλέπουμε ακόμη τις εξελίξεις που είναι καταιγιστικές, τα γυρίσματα της σειράς έφτασαν στο τέλος τους. Αυτό αποκάλυψε χθες η Φιλαρέτη Κομνηνού από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/COvVq2olbN9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H ηθοποιός έγραψε συγκεκριμένα: «Το συνεργείο μας!!Περάσαμε μαζί τόσους μήνες!!! θα μου λείψουνε πολύ....», δίνοντας την είδηση πως τα γυρίσματα της σειράς μόλις ολοκληρώθηκαν. Όπως ήταν αναμενόμενο πολλοί θαυμαστές της ηθοποιού έσπευσαν να σχολιάσουν αλλά και να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για τα γυρίσματα.

Δες στη gallery που ακολουθεί...