Η Cindy Crawford στα 55 της ποζάρει με κορμάκι και είναι απλά υπέροχη (photos)

Η Cindy Crawford στα 55 της ποζάρει με κορμάκι και είναι απλά υπέροχη (photos)

Το supermodel δεν έχει χάσει καθόλου τη λάμψη και την ομορφιά της.

Το απόλυτο fashion icon των 90's φιγουράρει στο νέο εξώφυλλο γυναικείου περιοδικού μόδας και μαγεύει με την ομορφιά και το αψεγάδιαστο σώμα της. Η Cindy Crawfordποζάρει για την Vogue Brazil και εμείς δε σταματάμε να την χαζεύουμε.

Τι να πρωτόσχολιάσουμε; Το τέλειο -σε αναλογίες- σώμα της ή την ομορφιά της που αν και 55 εξακολουθεί να αποπνέει sexiness και φρεσκάδα;

Το supermodel αποδεικνύει περίτρανα πως ο χρόνος την έχει κάνει ακόμα πιο ισχυρή, πιο δυναμική και πιο εντυπωσιακή.

Το εμβληματικό supermodel αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό κίνημα στην αγορά της μόδας: την ομορφιά της ωριμότητας και την εκτίμηση στο σώμα και την ομορφιά μας, σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε.

Η Cindy Crawford εμφανίζεται στο νέο αυτό τεύχος με μια ομάδα εμπνευσμένων γυναικών που συναντoϋν το «ώριμο» πνεύμα, εκείνο που σε μαθαίνει να ζεις κάθε στάδιο της ζωής στο maximum. Η φωτογράφιση έγινε για ένα πολύ σημαντικό σκοπό: για να εμπνεύσει και να ξυπνήσει συνειδήσεις. Να φωνάξει πως η ομορφιά είναι διαχρονική και πως η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο για καμία γυναίκα ώστε να μεγαλουργήσει...


https://www.instagram.com/p/COu9UDSnqhn

Πριν από κάποια χρόνια η ωριμότητα ήταν αόρατη και κοινωνικά ανεπιθύμητη, σήμερα όμως βλέπουμε γυναίκες άνω των 50 ετών να συμμετέχουν σε πασαρέλες και σε καμπάνιες μεγάλων brands όπως οι Versace, Chanel, Dior, Hermès, Fendi και Gucci», σχολιάζει η Camila Yahn στο άρθρο "Maturity, Freedom, Happiness ", μια ανάλυση για τις μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες που συμμετέχουν στις πασαρέλες και στις διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων brands.

«Η μόδα έχει αλλάξει επειδή οι γυναίκες έχουν αλλάξει, η έννοια της ωρίμανσης έχει αλλάξει. Και η αγορά τελικά συνειδητοποίησε ότι δεν είμαστε αόρατες», πρόσθεσε η ανθρωπολόγος Mirian Goldenberg.

Η Cindy Crawford ανέβασε στο προσωπικό της account στο Instagram στιγμιότυπα από την φωτογράφιση σημειώνοντας στη λεζάντα:

«Ευχαριστώ πολύ τον @luigiandiango που μου υπενθύμισε αυτό που αγαπώ πολύ αρέσει στο Modeling - τη συνεργασία και τα πλούσια μαλλιά! Χα! Αυτό το shoot για την @voguebrasil ήταν τόσο διασκεδαστικό!», έγραψε η Cindy Crawford.

Δες τις φωτγραφίες που κόβου την ανάσα με το supermodel να ποζάρει σαν να είναι 20 ετών...