Η Emma Stone αποκάλυψε τον ρόλο που ευχόταν να μην είχε πάρει ποτέ

Η Emma Stone αποκάλυψε τον ρόλο που ευχόταν να μην είχε πάρει ποτέ

Αποκαλύπτει τον λόγο και όχι, δεν είναι προφανής!

Η Emma Stone έχει χαράξει μια πολύ εντυπωσιακή καριέρα στον χώρο του κινηματογράφου και είναι πραγματικά δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι έχει πει «ναι» στο παρελθόν, σ' έναν ρόλο που δεν της άρεσε καθόλου.Στην πραγματικότητα μάλλον σιχαινόταν.

Και μην πάει ο νους σου σε κάποια δυσαρέσκεια ανάμεσα στο cast των ηθοποιών καθώς η ίδια έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία, Bradley Cooper. Πρόκειται φυσικά για την ταινία «Aloha» του 2015, στην οποία ευχόταν να μην είχε πρωταγωνιστήσει.

Ο λόγος; Στην ταινία, η Stone υποδύεται την Allison Ng, η οποία προερχόταν από τη Χαβάη και είχε κινεζική καταγωγή. Προφανώς, η Emma Stone δεν έχει καμία σχέση εξωτερικά με τον χαρακτήρα που υποδυόταν: «Είμαι τόσο λευκή. Τα μαλλιά μου είναι εκ φύσεως ξανθά, αλλά ο χρωματισμός μου είναι παρόμοιος με αυτόν μιας κοκκινομάλλας», είχε δηλώσει η ηθοποιός στο Refinery29.

Αρκετοί άνθρωποι ασχολήθηκαν με το cast της ταινίας, συμπεριλαμβανομένου του E. Alex Jung, ο οποίος έγραψε: «Όντας τόσο σπάνιο να βλέπουμε ρόλους που αντικατοπτρίζουν τη γενεαλογία των μικτών φυλών, είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι ενώ είχαν μια ευκαιρία να διαλέξουν μια Ασιάτισσα, κατέληξαν πάλι να επιλέξουν μια λευκή ηθοποιό».



Ο Cameron Crowe, ο οποίος δημιούργησε και σκηνοθέτησε την ταινία, ζήτησε συγγνώμη για την επιλογή του ρόλου σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του Blog. Εξήγησε στους αναγνώστες ότι ο χαρακτήρας βασίστηκε σε ένα πραγματικό πρόσωπο. «H Captain Allison Ng γράφτηκε επειδή ήταν μια γυναίκα που υπήρξε εξαιρετικά υπερήφανη που ήταν ¼ Χαβανέζα. Ηταν όμως και αρκετά απογοητευμένη που από εξωτερικής άποψης δεν έμοιαζε με τίποτα για την καταγωγή της. Με τον πατέρα της να είναι μισός Κινέζος, είχε σκοπό να δείξει το εκπληκτικό μείγμα πολιτισμών που συχνά επικρατούσε στη Χαβάη. Ήταν περήφανη για την απίθανη κληρονομιά της και αισθανόταν προσωπικά υποχρεωμένη να το εξηγήσει σε κάθε ευκαιρία που είχε. Ο χαρακτήρας βασίστηκε σε μια πραγματική ντόπια κοκκινομάλλα», εξήγησε ο σεναριογράφος.