Μέσω Twitter η Μαρία Μπακοδήμου απαντά ότι δε θέλει τη μεσημεριανή ζώνη. Τι απαντά το STAR;

Μέσω Twitter η Μαρία Μπακοδήμου απαντά ότι δε θέλει τη μεσημεριανή ζώνη. Τι απαντά το STAR;

Άδειασμα μέσω twitter από τη Μαρία Μπακοδήμου σε όσους υποστηρίζουν ότι συμφώνησε να είναι στην μεσημεριανή ζώνη του καναλιού.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και χθες είχαμε αναλυτικό ρεπορτάζ το επιτυχημένο δίδυμο καλείται αυτή την φορά να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην μεσημεριανή ζώνη. Η είδηση πως μετακομίζουν στην μεσημεριανή ζώνη του καναλιού της Κηφισιάς και πως την θέση τους το απόγευμα θα την πάρει η Χριστίνα Λαμπίρη, παρουσιάζοντας εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου έφερε μεγάλη αναστάτωση σε όλους τους συνεργάτες του Φώτη και της Μαρίας και δημιούργησε την μεγάλη απορία της παρουσιάστριας που έδωσε την απάντησή της μέσω twitter όπως συνηθίζεται τελευταία!

"Και εγώ τα διαβάζω και τα ακούω όλα αυτά που λέγονται από χθες, αλλά πρέπει να σου πω, πως δεν έχω την παραμικρή ιδέα... Και το φοβερό είναι, πως ενώ όλα αυτά έχουν κυκλοφορήσει τόσο έντονα, κανείς δεν έχει μπει στον κόπο να μας πάρει ένα τηλέφωνο και να μας ρωτήσει τι γίνεται... Έτσι, σου λέω ειλικρινά, πως δεν έχει τεθεί, λοιπόν, ούτε μία φορά θέμα να μετακινηθούμε την νέα τηλεοπτική σεζόν στο μεσημέρι, αφήνοντας πίσω μας το απόγευμα. Με τον Φώτη αυτό που ξέρουμε και γι ΄αυτό που έχουμε ενημερωθεί, είναι για το γεγονός πως το "Φώτης και Μαρία : Live" θα συνεχίσει κανονικά την πορεία του και του χρόνου...", λέει η γνωστή παρουσιάστρια συνεχίζει:

"Να σκεφτείς αυτή την στιγμή που μιλάμε, είμαι στο γραφείο και κάνουμε σύσκεψη για το "Φώτης και Μαρία" και για τη νέα σεζόν... Από εκεί και πέρα, δεν έχω κάτι άλλο να σου πω." Αυτή η δήλωση είναι ένα άδειασμα στις σκέψεις του καναλιού να υποθέσουμε εμείς; Γιατί και πέρυσι είχε διαψευστεί ότι η Ελεονώρα θα έκανε «τράμπα» το μεσημέρι με την Χριστίνα Λαμπίρη και το είχαν διαψεύσει και οι δύο. Ένα χρόνο μετά όμως το παραδέχτηκαν τι είχε γίνει. Μένει να δούμε τι θα συμβεί και με την περίπτωση των Φωτη Σεργουλόπουλου και Μαρίας Μπακοδήμου.