Δες το trailer για το νέο ντοκιμαντέρ της Pink, «All I Know So Far»

Sabine Camhi
Δες το trailer για το νέο ντοκιμαντέρ της Pink, «All I Know So Far»

Η Pink προσφέρει μια σπάνια ματιά στη ζωή της ως rock star μαμά!

Η Pink δίνει στους θαυμαστές της μια ματιά στη ζωή της κατά την διάρκεια περιοδείας.

Στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ του Amazon Prime Video, P!nk: All I Know So Far (το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου), η τραγουδίστρια προσφέρει μια σπάνια ματιά στα παρασκήνια της πρόσφατης παγκόσμιας περιοδείας της Beautiful Trauma, η οποία έγινε η δεύτερη πιο κερδοφόρα περιοδεία όλων των εποχών από μια σόλο γυναίκα καλλιτέχνιδα.

Η ταινία – από τον σκηνοθέτη Michael Gracey - δείχνει τη ζωή της Pink καθώς τα βγάζει πέρα μεγαλώνοντας δύο παιδιά και συνεχίζοντας να είναι συγχρόνως μια rock star.


https://www.instagram.com/p/COvuVX5Jc5y

«Θέλω να αξίζει τον κόπο για την οικογένειά μου», λέει η Pink στο τρέιλερ, το οποίο δείχνει πλάνα από τις συναυλίες και προσωπικές στιγμές με τα παιδιά της, την κόρη της Willow, 9 ετών, τον γιο της Jameson, 4 ετών και τον σύζυγό της Carey Hart. «Είναι μια συναυλία, είναι μια περιοδεία, αλλά είναι επίσης η ιστορία της ζωής μας».

«Δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες που είναι τα πρώτα ονόματα σε στάδια και που τραγουδάνε δύο σερί νύχτες στο Στάδιο Wembley ενώ έχουν ταυτόχρονα μια οικογένεια μαζί τους σε περιοδεία» είπε. «Ο σκηνοθέτης Michael Gracey δεν είχε δει ποτέ μια γυναίκα να αλλάζει πάνες ενώ βρισκόταν σε ένα meeting».

«Πάντα προσπαθώ να καταλάβω: ‘Κάνω το σωστό; Μπορεί μια γυναίκα να τα έχει όλα; Τι σημαίνει αυτό;’ Και η απάντηση είναι όχι, τις περισσότερες φορές δεν μπορείς, και αισθάνεσαι σαν να ανεβαίνεις το Όρος Έβερεστ» δήλωσε η τραγουδίστρια. «Αλλά είναι επίσης τόσο μαγικό αυτό που κάνω και ποια μπορώ να είμαι σε αυτήν τη ζωή».