Survivor: To Twitter αποθεώνει τον Ηλία Μπόγδανο και υπάρχει λόγος (photos)

Survivor: To Twitter αποθεώνει τον Ηλία Μπόγδανο και υπάρχει λόγος (photos)

Με τα καλύτερα λόγια σχολιάστηκε σήμερα  ο Ηλίας.

Δεν χωρά καμιά αμφιβολία πια στο ότι το παιχνίδι επιβίωσης Survivor είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Φέτος, το ριάλιτι έχει αποδείξει σε όλους τους τηλεθεατές πως δεν μπορεί ο καθένας να ανταπεξέλθει εύκολαα στις αντίξοες συνθήκες του Άγιου Δομίνικου και αυτό έγινε αντιληπτό μέχρι και στο χθεσινό επεισόδιο.

Ένα από τα φαβορί του Survivor, ο James, αποχώρησε οικειοθελώς εχθές και τα σχόλια, ιδίως των διαδικτυακών φίλων, πήραν φωτιά.

Στην αρχή του σημερινού επεισοδίου πάντως είδαμε πως κανένας από τους παίκτες δεν άφησαν τις εξελίξεις ασχολίαστες, με τον Τριαντάφυλλο να σχολιάζει συντροφιά με τη Μαριαλλένα και τον Σάκη αλλά και όλους τους υπόλοιπους να μιλούν για την αποχώρηση αυτή στην καλύβα.

Εκείνος πάντως που ξεχώρισε ήταν ένας και δεν ήταν άλλος από τον Ηλία Μπόγδανο, τον παίκτη που όλοι λατρεύουν. Συγκεκριμένα όσα είπε για τον Νίκο Μπάρτζη ήταν συγκινητικά.

Διάαβασε επίσης: Ηλίας Μπόγδανος: Η στιγμή που μιλά με τη μητέρα του συγκίνησε το Twitter (pics+vid)

Είπε πως ό,τι κι αν έχει συμβεί σκοπεύει να τον στηρίξει κι ακόμη κι αν δεν γίνουν κολλητοί θα είναι εκεί για εκείνον. Να σου θυμίσουμε πως ο Νίκος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω τραυματισμού του.

Δες στη gallery τα αποθεωτικά σχόλια των χρηστών του Twitter για τον Ηλία.