H Ellen DeGeneres ανακοίνωσε το τέλος του show της μετά από 18 χρόνια

H Ellen DeGeneres ανακοίνωσε το τέλος του show της μετά από 18 χρόνια

Τι είπε για το τέλος του πιο δημοφιλούς show στην αμερικάνικη τηλεόραση.

H Ellen DeGeneres αποφάσισε να δώσει τέλος στο αγαπημένο της show που την έφτασε στην κορυφή όλα αυτά τα 18 χρόνια.

H 63χρονη τηλεοπτική star έκανε σήμερα έναν σπαρακτικό μονόλογο στην εκπομπή της, εξηγώντας γιατί έφτασε στη δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει από το δημοφιλές τηλεοπτικό της σπίτι, το "The Ellen DeGeneres Show", μετά από 19 σεζόν.

«Όταν είσαι δημιουργικό άτομο, πρέπει συνεχώς να σε αμφισβητείς - και όσο υπέροχο και διασκεδαστικό κι αν είναι αυτό το show, δεν είναι πια πρόκληση», δήλωσε η Ellen σε μια συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter.

«Τα 18 χρόνια που πέρασαν όπως γνωρίζετε έχουν αλλάξει τη ζωή μου. Όλοι εσείς αλλάξατε τη ζωή μου και είμαι ευγνώμων για όλους σας που με παρακολουθούσατε, που γελούσατε, που χορεύατε, μερικές φορές κλαίγατε... Αυτό το show ήταν η μεγαλύτερη εμπειρία της ζωής μου», είπε μεταξύ άλλων η De Generes.



Ενώ η ανακοίνωση έρχεται 10 μήνες μετά από τις καταγγελίες πρώην υπαλλήλων της εκπομπής οι οποίοι ισχυρίστηκαν πως μέσα στο show επικρατούσε ένα «τοξικό» εργασιακό περιβάλλον στο σύνολο της μακροχρόνιας σειράς, η De Generes αποκάλυψε πως η απόφαση της ν' αποσυρθεί ήταν κάτι που ήθελε από καιρό. «Θα σταματούσα μετά τη σεζόν 16. Θα ήταν η τελευταία μου σεζόν και ήθελαν να υπογράψουμε για τέσσερα ακόμη χρόνια και είπα ότι θα υπογράψουμε ίσως για ένα», εξήγησε. «Έλεγαν ότι δεν υπήρχε τρόπος να υπογράψω ένα. "Δε μπορούμε να το κάνουμε αυτό με τους συνεργάτες μας γιατί οι σταθμοί χρειάζονται περισσότερη δέσμευση", μου είχαν πει. Έτσι, ανανέωσα για τρία ακόμη χρόνια και ήξερα ότι θα ήταν τα τελευταία μου. Αυτό ήταν όλο το σχέδιο. Και όλοι συνέχιζαν να λένε, ακόμη και όταν υπέγραψα, "Ξέρεις, ότι είναι 19, δε θέλεις να πας στα 20;".Νομίζω πως το 19 τελικά είναι ένας καλός αριθμός», είπε η De Generes.

Η Ellen είχε κάνει έναν μονόλογο στην έναρξη της 18ης τηλεοπτικής της σεζόν, έπειτα από τη διαμάχη που είχε ξεσπάσει με τους πρώην υπαλλήλους του show που την επέκριναν για τη δημιουργία τοξικού περιβάλλοντος μέσα στην εκπόμπή. Η ίδια είχε πει χαρακτηριστικά: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι εκείνο το άτομο που βλέπετε στην τηλεόραση. Είμαι επίσης πολλά άλλα πράγματα», είπε. «Μερικές φορές λυπάμαι. Θυμώνω. Νιώθω άγχος. Απογοητεύομαι. Είμαι ανυπόμονη. Και δουλεύω για όλα αυτά. Η πρόθεσή μου είναι να είμαι πάντα το καλύτερο άτομο που μπορώ να είμαι. Και αν έχω απογοητεύσει ποτέ κάποιον, αν έχω βλάψει ποτέ τα συναισθήματά του, λυπάμαι πολύ γι αυτό», είχε πει στην εκπομπή προσπαθώντας να ζητήσει συγγνώμη για την συμπεριφορά της.