Κατερίνα Λέχου: «Δεν έβγαλα εκατομμύρια από το ΝΗΣΙ»

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έβγαλα εκατομμύρια από το ΝΗΣΙ»

«Δεν έβγαλα τα χρήματα που μπορεί να πιστεύει ο κόσμος από το Νησί». Συνέντευξη έξω από τα δόντια έδωσε η Κατερίνα Λέχου.

Για τη φημολογούμενη "υψηλή αμοιβή" της στο «Νησί» αλλά και την πιθανότητα συμμετοχής της στο «DWTS» είτε στο «Just the two of us», μίλησε στο «Έθνος της Κυριακής», η Κατερίνα Λέχου που την φετινή χρονιά σημείωσε μεγάλη επιτυχία και ήταν σχεδόν κάθε εβδομάδα στα περιοδικά.

Η 44χρονη ηθοποιός εξήγησε: «Έπαιξα στα επτά από τα είκοσι έξι επεισόδια, τα λεφτά που "έκλεισα" γιʼ αυτά δεν ήταν πολλά και δεν τα έχω πάρει καν! Παίρνω λίγα-λίγα τα χρήματα αυτά και αντί να την πληρωθώ, την έχω πληρώσει αυτή τη δουλειά. Ενάμιση χρόνο αφιέρωσα σε αυτήν, ενάμιση χρόνο έμεινα εκτός θεάτρου γιʼ αυτήν, αλλά η ανταμοιβή μου ήταν τεράστια και δεν μιλώ για χρήματα, το ξεκαθαρίζω αυτό. Υπήρξε μεγάλη καλλιτεχνική ανταμοιβή. Ήταν ένα δώρο για μένα το «Νησί», αλλά εκατομμύρια δεν έβγαλα κι ας πιστεύουν κάποιοι το αντίθετο».

Όσο για τις φήμες που έχουν ακουστεί ότι θα ήθελε να βρεθεί σε ένα από τα φιλανθρωπικά σόου χορού-τραγουδιού του ΑΝΤ1 και του MEGA τόνισε: «Δεν μου έχουν γίνει ανάλογες προτάσεις, τις οποίες έτσι κι αλλιώς δεν θα τις αποδεχόμουν. Μπορώ να χορέψω ή να τραγουδήσω για τις ανάγκες ενός ρόλου-και το έχω κάνει-αλλά όχι για ένα σόου. Δεν με αφορά να διαφημιστώ με αυτό τον τρόπο».