Ο Alexander Rybak, o βιολιστής νικητής της Eurovision έγινε 35 και δείχνει 20 (photos)

Ο Alexander Rybak, o βιολιστής νικητής της Eurovision έγινε 35 και δείχνει 20 (photos)

Θυμάσαι τον Rybak από τη Eurovision 2009 με το Fairytale.

Ένα από τα τραγούδια της Eurovision που θυμάσαι και μπορείς να τραγουδήσεις όσα χρόνια κι αν περάσουν (πέρα από το δικό μας My Number One) είναι σίγουρα το θρυλικό Fairytale του Alexander Rybak.

Ο Rybak με το βιολί του και το απίθανο ταπεραμέντο του πάνω και κάτω από τη σκηνή μάγεψε το κοινό και έδωσε στη Νορβηγία την πρωτιά.

Το τραγούδι Fairytale το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη ρωσική και νορβηγική παραδοσιακή μουσική είχε γράψει ο ίδιος ο Rybak ο οποίος ήταν τότε μόλις 23 ετών και κατάφερε να κάνει ρεκόρ σε ψήφους συγκεντρώνοντας το εντυπωσιακό νούμερο 387!

Ο Rybak είχε επιστρέψει στη Eurovision το 2018 με το τραγούδι That’s how to write a song αλλά πήρε την 15η θέση.

Μόλις χτες ο Alexander που δεν αποχωρίζεται το βιολί του είχε γενέθλια, τα οποία και γιόρτασε με δύο ευχές στο Instagram και μια φωτογραφία του στην οποία δεν μοιάζει να έχει ξεπεράσει τα 20!

«Για τα γενέθλιά μου εύχομαι δύο πράγματα:



Να σταματήσουμε να βλάπτουμε ο ένας τον άλλο (ξέρω πως ακούγεται αθώο αλλά εν έτει 2021 πόσο θα υποφέρουν οι άνθρωποι στη Μέση Ανατολή);

Σε προσωπικό επίπεδο, εύχομαι όλοι εσείς να χρησιμοποιήσετε το νέο μου τραγούδι Magic για να φτιάξετε βιντεάκια στο Tik Tok και το Youtube. Σε αντίθεση με τον πόλεμο και το μίσος, κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει την ειρήνη και την αγάπη», έγραψε ο Rybak.

Δες τον στην παρακάτω gallery