Το μήνυμα του Tristan Thompson στην Khloe Kardashian προβλημάτισε τους fans

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το μήνυμα του Tristan Thompson στην Khloe Kardashian προβλημάτισε τους fans

Κι όμως είναι πιο ξεκάθαρο από κάθε άλλη φορά.

Όταν ακούς να αναφέρεται το δίδυμο Tristan Thompson-Khloe Kardashian, ξέρεις πως κάτι δεν έχει πάει πολύ καλά. Όλο και κάτι θα έχει συμβεί και πάντα θα είναι εις βάρος της reality star. Η Khloe έχει «επιβιώσει» από αρκετές απιστίες του Tristan, όμως εν τέλει είναι και πάλι μαζί.

Μάλιστα, όπως έχουν κάνει γνωστό εδώ και καιρό εκείνος τη βοηθά στο να αποκτήσει ακόμη ένα παιδί και να χαρίσει στην True ένα αδερφάκι. Κι ενώ όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά, να σου καινoύργιο σκάνδαλο έκανε την εμφάνισή του.

Ο Tristan φυσικά δεν παραδέχτηκε πως έχει κάνει κάτι και η Khloe μάλλον τον έχει πιστέψει για να είναι ακόμη μαζί. Επιπλέον, ένα story του Tristan ήταν αρκετό για να προβληματίσει τους fans και να αναρωτηθούν τι συμβαίνει μαζί τους τελικά.

Ο 30χρονος παίκτης του ΝΒΑ μοιράστηκε ένα μήνυμα για την 36χρονη reality star Instagram στην ημέρα της μητέρας. Στο story ήταν η Khloe μαζί με την True και από πάνω έγραφε «I love you».

Και αυτό είναι πράγματι περίεργο, αν σκεφτείς πως είναι η πρώτη φορά μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια που της γράφει δημόσια πως την αγαπάει.

Λες τελικά να έχει αλλάξει και να τον κατηγορούν τσάμπα γι’ αυτή την απιστία που έγινε γνωστή πριν μερικές εβδομάδες;