Δούκισσα Νομικού: Η αποκάλυψη που έκανε για τα κιλά και τις εγκυμοσύνες (photos)

Δούκισσα Νομικού: Η αποκάλυψη που έκανε για τα κιλά και τις εγκυμοσύνες (photos)

Η Δούκισσα υπήρξε ειλικρινής για μια ακόμα φορά.

Η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε στα τηλεοπτικά δρώμενα φέτος στον Skai αλλά από την πρώτη στιγμή δεν έκρυψε πως προτεραιότητά της παραμένουν τα παιδιά της.

Η παρουσιάστρια, έκανε ένα ενδιαφέρον q+a στο Instagram όπου και ήταν αρκετά αποκαλυπτική για τα παιδιά της, τα κιλά της εγκυμοσύνης, τον θηλασμό και τη ζωή της ως μαμά πια.

Άλλωστε, η Δούκισσα, από την πρώτη συνέντευξη που έδωσε στην Ιωάννα Μαλέσκου πριν μερικούς μήνες, είχε εξομολογηθεί πως η απόκτηση παιδιών άλλαξε τις προτεραιότητές της.

«Άλλαξα, μεγαλώνω κιόλας, τα παιδιά αλλάζουν τα θέλω, τις προτεραιότητες και τις ανάγκες, το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι εκεί για τα παιδιά πάντα, τώρα που ο μικρός είναι τριών και η μικρή ενάμιση, μπορώ να κάνω κι εγώ πράγματα και έχω βρει τις ισορροπίες μου», είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά η Δούκισσα.

Όσο για τα κιλά της, η Νομικού είχε ξαναπεί πως αυτή τη στιγμή είναι πιο αδύνατη σε σχέση με το σώμα της πριν γίνει μητέρα και είχε αποκαλύψει:

«Η αλήθεια είναι πως είμαι πιο αδύνατη από πριν γίνω μαμά, το πολύ τρέξιμο, άλλαξε ο μεταβολισμός μου, ήμουν τόσο αδύνατη μέχρι την Τρίτη Γυμνασίου, σαν να άλλαξε ο μεταβολισμός σου, με τα δύο παιδιά δεν προλαβαίνεις να φας, αν έμενα με τη μαμά μου, πιστεύω θα με τάιζε και μένα».

Πάντως σήμερα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πόσα κιλά ακριβώς πήρε σε κάθε εγκυμοσύνη αλλά και τις αλλαγές που παρατήρησε στο σώμα της από τότε που έγινε μαμά.

Διάβασε την παρακάτω gallery.