Sophie Turner: Παπαράτσι δημοσίευσαν φωτογραφίες της κόρης της και την έκαναν έξαλλη (video)

Πατούλια Κατερίνα
Sophie Turner: Παπαράτσι δημοσίευσαν φωτογραφίες της κόρης της και την έκαναν έξαλλη (video)

Τα stories στο Instagram φανερώνουν την οργή της Turner.

Έξαλλη έγινε η ηθοποιός Sophie Turner και δεν έκρυψε την οργή της στο Instagram σε stories που φρόντισε άμεσα να διαγράψει.

Η νεαρή μαμά επιτέθηκε στους παπαράτσι που δημοσίευσαν φωτογραφίες της κόρης της, χωρίς τη δική της συγκατάθεση. Η ηθοποιός εξήγησε πως είναι δική της ευθύνη να μην δημοσιοποιούνται φωτογραφίες της Willa, της κορούλας που απέκτησε με τον Joe Jonas χωρίς τη δική της συγκατάθεση.

Έξαλλη η ηθοποιός που αγαπήσαμε από το Game of Thrones είπε χαρακτηριστικά:





«Μόλις ξύπνησα και χτες κάποιοι παπαράτσι κατάφεραν να τραβήξουν φωτογραφίες της κόρης μου και θέλω να πω πως ο λόγος που δεν δημοσιεύω φωτογραφίες της Willa και παλεύω πάση θυσία να αποφεύγουμε τους παπαράτσι είναι επειδή δεν θέλω τις φωτογραφίες στο δίκτυο. Είναι η κόρη μου αλλά δεν ζήτησε αυτή τη ζωή, ούτε να φωτογραφηθεί.

Φρικάρω και μόνο που σκέφτομαι πως κάποιοι ηλικιωμένοι άντρες τραβούν φωτογραφίες του μωρού χωρίς την άδειά μας. Έχω αρρωστήσει και έχω αηδιάσει και ζητάω με σεβασμό τους πάντες να σταματήσουν να μας ακολουθούν και να βγάλουν φωτογραφίες του παιδιού μας ή να τις δημοσιεύσουν. Αηδιάζω που το κάνετε χωρίς την άδειά μου», έλεγε η Turner στα stories της.

Η κόρη της Sansa Stark από το GoT γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2020 και η Sophie δεν είχε μέχρι τότε επιβεβαιώσει τα νέα της εγκυμοσύνης της.