Άγριες Μέλισσες: Το story που μαρτύρησε πώς περνούν στα γυρίσματα οι ηθοποιοί (vid)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Το story που μαρτύρησε πώς περνούν στα γυρίσματα οι ηθοποιοί (vid)

Γίνεται να μην τελειώσει αυτή η σεζόν;

Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της σεζόν των Άγριων Μελισσών, τόσο οι εξελίξεις στα επεισόδια που παρακολουθούμε κάθε βράδυ κορυφώνεται. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε δει καταπληκτικές ερμηνείες και σκηνές, και πραγματικά αγωνιούμε για τη συνέχεια και το τέλος των Αλέξη Γραμματικού, Μιλτιάδη και Μελέτη.

Ήδη έχει γίνει γνωστό πως ξεκινάει νέος κύκλος αίματος στο Διαφάνι και θα έχουμε αρκετές κηδείες, όμως σίγουρα θέλουμε να δούμε με ποιον τρόπο θα επέλθει η κάθαρση για τον κάθε χαρακτήρα.

Ας μη σε μαυρίζουμε από τώρα όμως, γιατί παρά τις δολοφονίες που αναμένεται να δούμε, αυτές οι γραμμές γράφονται για καλό. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει ένα story που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Instagram, το οποίο πραγματικά μας φτιάχνει τη διάθεση.

Ένα στιγμιότυπο από τα γυρίσματα έχει τραβήξει ο Μπάμπης (ή Γιάννης Βασιλώττος αν προτιμάς) στο οποίο «κοροϊδεύει» και πειράζει τους συμπρωταγωνιστές του στη σειρά που όλοι αγαπάμε. Όπως θα δεις, έχουν στηθεί όλοι οι ηθοποιοί, και περιμένουν τον Μπάμπη να τραβήξει τη φωτογραφία.

Τους ξεγελάει όμως, γιατί εν τέλει αυτό δεν ήταν φωτογραφία, αλλά ένα μικρό βίντεο που τραβούσε για να περάσει η ώρα τους, αλλά και για ενθύμιο στην πορεία.

Στο story βλέπουμε τη Βίκυ Διαμαντοπούλου (Σοφούλα), τη Βιολέτα (Θεοφανία Παπαθωμά), τη Δανάη Λουκάκη (Παγώνα Τόλλια), τον παππά-Γρηγόρη (Κωστής Σαββιδάκης), τον Γιώργο Γάλλο (Μιλτιάδης) και τον Νίκο Λεκάκη (χωροφύλακα Άγγελο). Το σκηνικό πάντως όπως το βλέπουμε μοιάζει σαν να κάθονται έξω από το καφενείο της Βιολέτας.

Για όποιον λόγο κι αν έκανε το story ο Μπάμπης, μας πήγε λίγο νοητά στο Διαφάνι και το 1966 και μας έδωσε μια γεύση από την καθημερινότητά τους και τα γυρίσματα.