Η Katie Holmes χώρισε ξανά μετά από 5 μήνες σχέση (pics +vid)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Katie Holmes χώρισε ξανά μετά από 5 μήνες σχέση (pics +vid)

Νέα πορεία στη ζωή της χάραξε η ηθοποιός.

Το φθινόπωρο που μας πέρασε η Katie Holmes έκανε όλα τα tabloids να μιλούν για εκείνη, και αυτό συνέβη χάρη στα παθιασμένα φιλιά τα οποία εθεάθη να ανταλλάζει με τον νέο σύντροφό της Emilio Vitolo Jr. H ηθοποιός και ο Ιταλός σεφ είχαν έναν έρωτα κεραυνοβόλο και σε αυτόν γίναμε μάρτυρες ουκ ολίγες φορές.

Όπου στεκόμασταν, όπου και αν έψαχνες έβλεπες τις φωτογραφίες της με τον σύντροφό της, και το μόνο που σου ερχόταν στο μυαλό, ήταν το γνωστό και μη εξαιρετέο άσμα «εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος».

Μετά από 6 και βάλε, χρόνια κρυφτού στη σχέση της με τον Jamie Foxx, η Katie αποφάσισε να απελευθερωθεί και να μην κρύβεται πλέον με τον σύντροφό της. Όπως καταλαβαίνεις όλο αυτό μας έκανε τρομερή εντύπωση, ειδικά όταν τη βλέπαμε να φιλιέται απροκάλυπτα με τον αγαπημένο της.

Εδώ και τρεις μήνες όμως κάτι δεν πάει πολύ καλά με αυτή τη σχέση . Για την ακρίβεια η Katie Holmes και ο Emilio Vitolo έχουν να ιδωθούν μαζί από τον Φεβρουάριο του 2021, κι όπως αντιλαμβάνεσαι αυτό σημαίνει χωρισμός.

Και αν είχες οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με τον αν έχουν χωρίσει, ο εκπρόσωπος της διάσημης ηθοποιού, ξεκαθάρισε το τοπίο.

Μιλώντας στο US Weekly, ο εκπρόσωπος της Katie ανέφερε πως η 42χρονη ηθοποιός και ο 33χρονος σεφ έχουν πάρει πια διαφορετικούς δρόμους στη ζωή, όμως παραμένουν πάρα πολύ καλοί φίλοι.

Ελεύθερη και πάλι λοιπόν η ηθοποιός, η οποία πριν από έναν περίπου μήνα γιόρτασε τα 15α γενέθλια της κόρης της Suri Cruise.