H Sharon Stone αποκαλύπτει πως η μεταθανάτια εμπειρία της την έκανε να νιώσει «υπέροχα» (video)

H Sharon Stone αποκαλύπτει πως η μεταθανάτια εμπειρία της την έκανε να νιώσει «υπέροχα» (video)

«Ήταν σχεδόν σαν ένα ταξίδι», είπε η ηθοποιός η οποία υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το 2001.

Η Sharon Stone αποκάλυψε την μεταθανάτια εμπειρία που βίωσε όταν πριν από 20 χρόνια υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Όταν εμφανίστηκε στο επεισόδιο της Τετάρτης στο The Late Late Show με τον James Corden, η 63χρονη ηθοποιός, μίλησε για το συμβάν το οποίο τη στιγμάτισε. Η ίδια υποστήριξε πως είχε φτάσει κοντά στον θάνατο το 2001, ένα θέμα που περιγράφεται λεπτομερώς στο πρόσφατο βιβλίο της με τίτλο «The Beauty of Living Twice». Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Stone είπε ότι αιμορραγούσε στον εγκέφαλό της για αρκετές ημέρες προτού νοσηλευτεί.

«Ήμουν αναίσθητη όταν έφτασα εκεί. Έπεσα από το φορτηγό και έχασα τις αισθήσεις μου», είπε. «Και με έβαλαν σε ένα μηχάνημα αξονικής τομογραφίας για να μάθουν τι μου συνέβαινε και ήμουν αναίσθητη όλη αυτή την ώρα. Τότε όταν έφτασα στο νοσοκομείο, ήμουν σε ένα τραπέζι ενός πολύ ήσυχου δωματίου έκτακτης ανάγκης, το οποίο δεν είναι ποτέ καλό να σου συμβαίνει - εκεί που δεν υπάρχει κανείς, μόνο ο γιατρός, κανείς δεν τρέχει πανικόβλητος, κανείς δεν κάνει τίποτα... Και ο γιατρός με κοίταζε με τόση συμπόνια και ήμουν σαν να έχω πεθάνει», εκμυστηρεύθηκε η ηθοποιός.

sharonstone1

Η Stone αποκάλυψε ότι ο γιατρός της είπε τότε ότι αιμορραγία στον εγκέφαλό της, προτού την ενημερώσει ότι θα την μετέφεραν σε ένα νευρολογικό νοσοκομείο, καθώς η εκεί που βρισκόταν δεν υπήρχε η σωστή υποδομή για να υποστηρίξει την κατάσταση της υγείας της.

«Έτσι με έβαλαν σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου με το οποίο θα μπορούσαν να με μετακινήσουν με ασθενοφόρο για να με πάνε κάπου αλλού», είπε η Stone στον Corden.

«Κι εκεί ένιωσα ξαφνικά πως χάθηκα. Και έβλεπα ένα τούνελ φωτός», είπε η star. «Έβλεπα μερικούς ανθρώπους που είχα έρθει πολύ κοντά να κοιτούν προς τα κάτω και να λένε " Όλα είναι καλά. Αυτό θα είναι υπέροχα"».

Δες τι άλλα είπε στο video που ακολουθεί....