House of Fame: Το Twitter αποθέωσε τη Josephine για την εκρηκτική εμφάνισή της

House of Fame: Το Twitter αποθέωσε τη Josephine για την εκρηκτική εμφάνισή της

Το guest της τραγουδίστριας έκανε τα tweets να πάρουν «φωτιά».

Ένα μουσικό «διάλειμμα» έκαναν οι παίκτες του House of Fame αφήνοντας ελεύθερη τη σκηνή για τη Josephine. Με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου της album από την Panik Records, η ξανθιά τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο show του ΣΚΑΪ και τραγούδησε μερικές από τις πιο μεγάλες επιτυχίες της.

«Παλιόπαιδο», «Τι», «Εγώ» και «Μάγια» ήταν οι τέσσερις δικές της επιτυχίες τις οποίες τραγούδησε. Η Josephine τραγούδησε, όμως, και επιτυχίες του Γιώργου Μαζωνάκη και της Καίτης Γαρμπή ξεσηκώνοντας κυριολεκτικά όλο το studio και λαμβάνοντας τα πιο θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή και την Ελένη Φουρέιρα.

Βέβαια, όπως ήταν φυσικό, η νεαρή τραγουδίστρια δεν εντυπωσίασε μόνο με τις φωνητικές της ικανότητες πάνω στη σκηνή του House of Fame. Η sexy εμφάνισή της με «καυτό» μαύρο shorts και μπουστάκι έκανε όλους να μην μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από το καλλίγραμμο κορμί της.

Φυσικά, το Twitter δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο και να μην πει την άποψή του για αυτήν την εμφάνιση της Josephine. Και τα σχόλια, τα οποία θα δεις στην παρακάτω gallery, κυριολεκτικά αποθέωσαν την τραγουδίστρια. Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν πως από τότε που πήγε στο Just The 2 of Us η Josephine έχει εξελιχθεί θεαματικά, ενώ αρκετοί χρήστες έσπευσαν να πουν ότι η Josephine πρέπει να μας εκπροσωπήσει στη Eurovision.