Η Μαρία Μπεκατώρου πιο αδυνατισμένη και γυμνασμένη από ποτέ με mini φόρεμα

Η Μαρία Μπεκατώρου πιο αδυνατισμένη και γυμνασμένη από ποτέ με mini φόρεμα

Η παρουσιάστρια έχει αφιερώσει πολύ χρόνο στη γυμναστική και στη διατροφή.

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι το κορίτσι που μας κρατάει την καλύτερη και πιο απολαυστική συντροφιά όταν ανοίγουμε την τηλεόραση. Πρόκειται για μία γυναίκα που θα μπορούσε κανείς να πει ότι έχει φυσικό ταλέντο στην παρουσίαση. Ίσως επειδή και ως προσωπικότητα είναι πολύ καλοσυνάτη, φιλική και «ζεστή».

Όπως όλες οι celebrities, όμως, έτσι και η Μαρία μάς απασχολεί και για άλλες πτυχές της ζωής της. Οι γυναίκες διάσημες βρίσκονται διαρκώς στην επικαιρότητα για τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Αυτό συμβαίνει γιατί, έχοντας παρατηρήσει κι εσύ στον εαυτό σου, το κοινό εμπνέεται από αυτές και, όταν κάτι του αρέσει, θέλει να το αντιγράψει.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, έχει εμφανιστεί με κάθε είδους ρούχο, αλλά το τελευταίο διάστημα έχουμε παρατηρήσει και κάτι άλλο. Το σώμα της έχει αλλάξει αρκετά ως αποτέλεσμα διατροφής και γυμναστικής που ακολουθεί.




Για την ακρίβεια, πλέον παρατηρούμε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει και η δουλειά και ο κόπος που έχει καταβάλει φαίνονται. Συγκεκριμένα, χτες δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με mini φόρεμα, το οποίο ανέδειξε τα γυμνασμένα πόδια της, την πιο αδυνατισμένη της μέση και συνολικά ένα πιο fit αποτέλεσμα.

Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.