#SpitiMeToMega: 10 tweets που έδειξαν ότι ο κόσμος προτιμάει τη Ζουγανέλη και χωρίς lockdown

#SpitiMeToMega: 10 tweets που έδειξαν ότι ο κόσμος προτιμάει τη Ζουγανέλη και χωρίς lockdown

Σάββατο βράδυ, το κοινό προτίμησε να κάτσει σπίτι και να ακούσει Ελεονώρα Ζουγανέλη από το να βγει για ποτό.

Το βράδυ του Σαββάτου, η μετακίνηση ήταν ελεύθερη μέχρι λίγο αφότου άλλαξε η μέρα. Ο κόσμος βγήκε έξω για να γιορτάσει και να νιώσει ξανά σιγά-σιγά την ελευθερία του. Για μήνες, ο χρόνος περνούσε μέσα στο σπίτι και πολλές φορές φάνταζε ως ένα όλο και πιο μακρινό σενάριο το να λήξει το lockdown και να βγαίνουμε χωρίς μηνύματα.

Εκεί, λοιπόν, που πιστεύαμε ότι οι περισσότεροι θα είναι έξω στα αγαπημένα τους μαγαζιά να τρώνε και να πίνουν, φαίνεται ότι μία μεγάλη μερίδα του κόσμου όχι μόνο προτίμησε να μείνει στο σπίτι, αλλά έβαλε την τηλεόραση στη διαπασών και απόλαυσε το #SpitiMeToMega.




Η Ελεονώρα Ζουγανέλη ανέλαβε να διασκεδάσει τους θεατές που παρακολούθησαν ένθερμα το θέαμα και πέρασαν τόσο καλά που γρήγορα απευθύνθηκαν στο Twitter για να σχολιάσουν λεπτό προς λεπτό τα πάντα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ερμήνευσε τραγούδια που βρίσκονται πρώτα στην προτίμηση του κοινού και τα πληκτρολόγια πήρα «φωτιά». Το «spitimetomega» έγινε πρώτη τάση στο Twitter και, αν δεις τα tweets στη συνέχεια, θα καταλάβεις πολύ καλά το γιατί.

Υ.Γ. Η Ζουγανέλη ήταν για μία ακόμα φορά εξαιρετική και άξιζε κάθε λεπτό της παραμονής στο σπίτι.