Survivor: Υποδοχή βασιλιά στη Ρόδο ο James - Το Twitter σε πανικό

Survivor: Υποδοχή βασιλιά στη Ρόδο ο James - Το Twitter σε πανικό

Μπορεί να έφυγε από το παιχνίδι, αλλά για το κοινό είναι ο νικητής.

Τα σχετικά με το Survivor νέα μας προλαβαίνουν καθημερινά και με μεγάλη ταχύτητα. Εκεί που στην αρχή είχαμε να ασχολούμαστε με τα αγωνίσματα κυρίως και τον Σάκη και τη Μαριαλένα και τι συμβαίνει επιτέλους μεταξύ τους, τις τελευταίες μέρες άλλες εξελίξεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Τα φαβορί δείχνουν να φεύγουν το ένα μετά το άλλο και το κοινό μένει απλώς να προσπαθεί να κατανοήσει και να συνειδητοποιήσει τι γίνεται. Ο James Καφετζής, για παράδειγμα, ήταν ίσως από τους τελευταίους παίκτες που περίμενες να αποχωρίσουν, όμως, και αυτός είναι πια και επίσημα πίσω στην Ελλάδα.




Χτες, συγκεκριμένα, ο αγαπημένος παίκτης έφτασε στη Ρόδο, όπου ο κόσμος τον υποδέχτηκε με ξέφρενους πανηγυρισμούς και «βασιλικούς» χαιρετισμούς εκφράζοντας την έντονη υποστήριξή του στον James.

Σε ένα τόσο έντονο γεγονός, το Twitter, δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει αμέτοχο. Έτσι, οι χρήστες βρέθηκαν να σχολιάζουν ο ένας μετά τον άλλον τόσο για την επιστροφή του James όσο και για τις τιμές που του αποδόθηκαν κατά την άφιξή του.

Δες τα απίστευτα σχόλια στην παρακάτω gallery.