Η κόρη της Gwyneth Paltrow έγινε 17 ετών και είναι ίδια η μαμά της

Η κόρη της Gwyneth Paltrow έγινε 17 ετών και είναι ίδια η μαμά της

Η νεαρή έχει πια μεγαλώσει και είναι ένα πολύ γλυκό και όμορφο κορίτσι.

Είναι σχεδόν περίεργο το πόσο γρήγορα περνούν τα χρόνια. Θυμάσαι πολύ χαρακτηριστικά πώς είναι κάποιος ως παιδί και είναι σαν ξαφνικά να μεγαλώνει με τον χρόνο σε fast forward. Πέρα από την προσωπική μας ζωή, αυτό συμβαίνει και πολύ συχνά με τους celebrities και τις οικογένειές τους.

Πολλοί από τους αγαπημένους σου διάσημους ανθρώπους έχουν γίνει γονείς. Τα παιδιά τους μεγαλώνουν τόσο γρήγορα που σε κάνουν να απορείς.

Σκέψου, για παράδειγμα, την Gwyneth Paltrow. Η διάσημη ηθοποιός, πριν από 17 χρόνια, έφερε στον κόσμο την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Chris Martin. Η νεαρή Apple έχει μεγαλώσει πολύ πια και η ομοιότητα με την κούκλα μαμά της είναι εμφανής.




Η Apple, χτες, είχε γενέθλια και έκλεισε και επίσημα τα 17 της χρόνια, οπότε η περήφανη μαμά της είπε να το γιορτάσει με τον πιο γλυκό τρόπο: μία φωτογραφία της νεαρής και ένα συγκινητικό κείμενο.

«Μπορεί να είναι αλήθεια; 17 σήμερα; Το πιο γλυκό μου κορίτσι. Είσαι η ζωή μου. Με κάνεις να ξεκαρδίζομαι κάθε μέρα. Είσαι έξυπνη και δουλεύεις σκληρά. Είσαι εντελώς ‘εσύ’, κάτι που σέβομαι και θαυμάζω τόσο πολύ. Εύχομαι να είχα έστω και μία κουταλιά της αποδοχής του εαυτού που έχεις εσύ στην ηλικία σου. Προκαλείς έμπνευση και είσαι πολύ cool. Θυμάμαι το πρωί που ήρθες στον κόσμο τόσο αψεγάδιαστη. Απλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό ήταν πριν από 17 χρόνια. Χρόνια πολλά, άγγελέ μου»