H Κωνσταντίνα Κομμάτα μας δείχνει την κοιλίτσα της λίγο πριν γεννήσει

H Κωνσταντίνα Κομμάτα μας δείχνει την κοιλίτσα της λίγο πριν γεννήσει

Η πανέμορφη ηθοποιός σε λίγες ημέρες θα κρατά στην αγκαλιά της την πριγκίπισσά της.

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Και όχι άδικα καθώς η όμορφη ηθοποιός διανύει την πιο όμορφη φάση της ζωής της. Η Κωνσταντίνα Κομμάτα βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει με ανυπομονησία να σφίξει στην αγκαλιά της το μωράκι της.

Μαζί με τον βολεϊμπολίστα Γιώργο Σαμαρά, η Κωνσταντίνα περιμένουν να ολοκληρωθεί η όμορφη οικογένειά τους, με το μωρό που ακόμα και αν βρίσκεται στην κοιλίτσα της, τους έχει αλλάξει τη ζωή. Το ζευγάρι είναι μαζί, ευτυχισμένο και ανυπομονεί για το θείο δώρο που περιμένουν.

Πρόκειται για το πρώτο παιδάκι τους καθώς το αγαπημένο ζευγάρι όπως αποκάλυψε θα φέρει στον κόσμο την μοναδική τους πριγκίπισσα.


Η πανέμορφη μανούλα λίγο πριν φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι τους, πόζαρε στον φακό, με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της να κλέβει την παράσταση. Η Κωνσταντίνα κοινοποίησε την ρομαντική αυτή φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όπως ήταν αναμενόμενο απέσπασε πολλά likes με πολλές -αμέτρητες- ευχές. Όπως αποκάλυψε αυτή την εβδομάδα θα γεννήσει καθώς χθες ήταν και η τελευταία Κυριακή «με την κοιλίτσα της». Η ηθοποιός έγραψε κάτω από τη φωτογραφία:

«Τελευταία Κυριακή με την κοιλίτσα μου! #θαμουλειψεις #θαυματακιμουμετραωταλεπτα».

Δες τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί.