Μαρίνα Πατούλη: «Τι Σταυράκη, τι Πατούλη; Είμαι η Μαρίνα της καρδιάς των ανθρώπων που μ' αγαπούν»

Μαρίνα Πατούλη: «Τι Σταυράκη, τι Πατούλη; Είμαι η Μαρίνα της καρδιάς των ανθρώπων που μ' αγαπούν»

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίνας Σταυράκη-Πατούλη μετά από την περιπέτεια της υγείας της από τον Covid-19.

Η Μαρίνα Πατούλη νόσησε από κορονοϊό και για πρώτη φορά μιλά για την περιπέτεια της υγείας της. Η εν διαστάσει σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, μίλησε στην κάμερα του Πρωινού του Ant1 τόσο για την εμπειρία της όσο και για τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή.

«Ήταν μια δύσκολη εμπειρία. Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες γιατί έχω καρδιακά προβλήματα. Με κυρίευσε ένα αίσθημα πανικού και παράλληλα ένα αίσθημα ευθύνης για το παιδί μου αλλά και για εκείνους με τους οποίους είχα έρθει σε επαφή». Και συνέχισε: «Πρέπει να δώσουμε το μήνυμα ότι η ελευθερία βρίσκεται στο εμβόλιο».

Η Μαρίνα Πατούλη απάντησε επίσης και στο γεγονός πως η ανακοίνωση από την περιφέρεια Αττικής την αποκάλεσε για πρώτη φορά με το πατρικό της όνομα και όχι με το επώνυμο του συζύγου της.

«Αν μ' ενόχλησε;», είπε η κυρία Πατούλη «Καθόλου. Τι Σταυράκη; Τι Πατούλη; Είμαι η Μαρίνα της καρδιάς των ανθρώπων που με αγαπούν», είπε. «Ως φιλόλογος δραστηριοποιούμαι με το πατρικό μου όνομα στα σχολεία που διδάσκω, το Πατούλη το χτίσαμε με τον σύζυγό μου, είμαι περήφανη γι' αυτό».

Όσο για τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη, η κυρία Σταυράκη ξεκαθαρίζει αυτό που την συγκλόνισε περισσότερο: «Ήταν κάτι που με συγκλόνισε πάρα πολύ γιατί έγινε αιφνίδια. Και φυσικά δεν είχα την σαφή αιτιολόγηση»

Δες όλα όσα είπε η Μαρίνα Πατούλη στην κάμερα της εκπομπής του Ant1...