James Survivor: Το παρασκήνιο μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα

James Survivor: Το παρασκήνιο μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα

Οι επαφές με την Ατζούν Media και το πρώτο πράγμα που έκανε όταν επέστρεψε στη Ρόδο.

Η επιστροφή του James Καφετζή ήταν επεισοδιακή και έκρυβε εκπλήξεις. Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του φετινού Survivor, επέστρεψε το περασμένο Σάββατο στην Ελλάδα και δημιούργησε πανικό.

Μόλις έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος ο δημοφιλέστερος παίκτης του παιχνιδιού επιβίωσης, έκανε πρώτα μια στάση στην εταιρία παραγωγής του Ατζούν. Το τι συνέβη εκεί, κανείς μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει ακριβώς. Τι συζητήθηκε, τι ειπώθηκε θα μάθουμε εν καιρώ. Πηγές αναφέρουν πως ο James θα συνεργαστεί με την Atzoun Media σε ένα νέο concept, για το οποίο δεν έχουν διευκρινιστεί περισσότερα.

Σύμφωνα με την Έλενα Παλυκάρπου και την εκπομπή «Ευτυχείτε», ο James είχε πάρει τηλέφωνο την Άννα-Μαρία Βέλλη, την οποία συνάντησε στην εταιρία παραγωγής, πριν αναχωρήσουν μαζί για τη Ρόδο. O James είχε ήδη συνεννοηθεί με την Άννα Μαρία να φύγουν μαζί για το νησί του, και μάλιστα πέταξαν στις 8.30 την ίδια ημέρα. Στο αεροδρόμιο τον περίμενε και η Βρετανίδα μητέρα του. η οποία ήθελε να είναι εκείνη ο πρώτος άνθρωπος από το περιβάλλον του που θα τον σφίξει στην αγκαλιά της.

O James πέταξε με την Άννα Μαρία και τη μητέρα του για τη Ρόδο και το πρώτο πράγμα που έκανε όταν έφτασε στο νησί του ήταν να κουρευτεί. Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο, το σπίτι του είναι περιτριγυρισμένο καθημερινά με κόσμο που φτάνει εκεί για να φωτογραφηθεί τόσο με τον James όσο και με την Άννα Μαρία.

Δες τι αποκαλύφθηκε από την εκπομπή...