Άγριες Μέλισσες: Βράζει το twitter με τη Δρόσω! Γιατί εκνεύρισε τον κόσμο η μικρή Σταμίρη

Άγριες Μέλισσες: Βράζει το twitter με τη Δρόσω! Γιατί εκνεύρισε τον κόσμο η μικρή Σταμίρη

Εσύ, έχεις εκνευριστεί με τη Δρόσω ή όχι ακόμα; Τι τραβάει κι αυτός ο Νικηφόρος! #moodoftheday

Η αντίδραση της Δρόσως στην απόφαση του Νικηφόρου να... βγάλει στη φόρα το μυστικό των αδερφών Σταμίρη, περίτεχνα τυλιγμένο με το άλοθι της μυθοπλασίας, έχει κάνει τόσο έξαλλο το twitter σήμερα που η προκλητική κίνηση του Σεβαστού περνάει σχεδόν σε δεύτερη μοίρα!

Τι έχει συμβεί πάλι με τις Άγριες Μέλισσες και θα γίνει trend στα social; Γιατί η μικρή Σταμίρη αγγίζει τα όρια της αντιπαθητικής κακομαθημένης που τα θέλει όλα δικά της και δεν καταλαβαίνει γιατί πρέπει να έχουν γνώμη και οι άλλοι (σε οποιοδήποτε θέμα);

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, είδαμε τον Νικηφόρο να παραδίδει επίμονα το χειρόγραφο του νέου του βιβλίου στην Ασημίνα και να της ζητάει να το διαβάσει (οπωσδήποτε όμως)! Στο τρέιλερ μαθαίνουμε, μαζί με την Ελένη, τη Δρόσω και τον δάσκαλο, πως ούτε λίγο ούτε πολύ ηρωίδα του βιβλίου του είναι μια γυναίκα η οποία αναγκάστηκε να σκοτώσει έναν άνθρωπο, επειδή προσπαθούσε να βιάσει την αδερφή της, και στη συνέχεια παντρεύτηκε τον αδερφό του.



"Τι προσπαθεί να αποδείξει με αυτό; Μας απειλεί; Η Ασημίνα μου είπε πως γράφει μέσα για το έγκλημά μας", λέει εκνευρισμένη η Δρόσω και γυρίζει με αγανάκτηση τις σελίδες.

Για να πούμε την αλήθεια, η Δρόσω έχει τα δίκια της, το ύφος της όμως είναι αυτό που προκαλεί έκρηξη tweets εναντίον της, δεδομένου ότι κατά πρώτον ο Νικηφόρος μόλις έμαθε ότι η γυναίκα του σκότωσε τον αδερφό του με τη βοήθεια της μητέρας του παιδιού του (ε, λογικό είναι να έχει κάπως συγκλονιστεί :p) και κατά δεύτερον έδωσε το ένα και μοναδικό χειρόγραφο του βιβλίου -όπως ο ίδιος ισχυρίζεται- στην Ασημίνα να το κάνει ό τι θέλει (και να το εξαφανίσει για παράδειγμα)!

20 agriesmeli 5

Η Δρόσω, βέβαια, προφανώς γίνεται έξαλλη με αυτή την εξέλιξη γιατί μάλλον δεν πιστεύει πως αυτό είναι το μοναδικό αντίτυπο του βιβλίου αλλά ο Νικηφόρος το έδωσε στην Ασημίνα... προς γνώση και συμμόρφωση (γιατί μην ξεχνάς πως έρχεται το δικαστήριο για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου). Χαμός!

Το αμέσως επόμενο στοιχείο -από την αντίδραση της Δρόσως- του σημερινού επεισοδίου (ANT1, 22.00) που ιντριγκάρει το twitter είναι... η αντίδραση της Μυρσίνης όταν διαβάσει κι εκείνη το βιβλίο: