Halle Berry: Φοράει το μπικίνι, φιλάει τον νυν και «καρφώνει» τους πρώην της!

Κατερίνα Ιωακείμ
Halle Berry: Φοράει το μπικίνι, φιλάει τον νυν και «καρφώνει» τους πρώην της!

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα Halle; Ποιος δεν σε αγάπησε όσο τον αγάπησες εσύ; Έχουν και οι celebrities τα δικά τους!

 

Ερωτευμένη, ευτυχισμένη και αποφασισμένη να μοιραστεί τη χαρά της με όλο τον κόσμο είναι η Halle Berry! Όχι μόνο δεν κρύβει τη σχέση της με τον σέξι μουσικό Van Haunt αλλά φοράει το μπικίνι της, τον φιλάει στη μέση του δρόμου και δηλώνει πως δεν θα δώσει λογαριασμό σε κανέναν.

Ανέβασε την φωτογραφία στο Instagram και πυροδότησε σχόλια σαν αυτό που άφησε στο US Weekly φίλος του ζευγαριού ο οποίος αποκάλυψε πως υπάρχουν σκέψεις ακόμη και για γάμο καθώς είναι ξετρελαμένοι ο ένας για τον άλλο.


https://www.instagram.com/p/CLP-nGfjWei/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Halle Berry διαχειρίζεται η ίδια τους λογαριασμούς της στα social media και συχνά απαντάει στους followers που σχολιάζουν τις αναρτήσεις της. "Νομίζω ότι τον αγαπάς περισσότερο από όσο σε αγαπάει εκείνος", σχολίασε κάποιος και εκείνη δεν έχασε χρόνο! "ummmm δεν νομίζω... Όχι αυτή τη φορά” απάντησε η σούπερ σταρ και... ξέσπασε πόλεμος σχολίων από τους fans της που προσπαθούσαν να μαντέψουν... για ποιον χτυπάει η καμπάνα!

HALEEberry MAY12 copy

Η Halle Berry έχει παντρευτεί τρεις φορές: Με τον David Justice από το 1993 έως το 1997, με τον Eric Benét από το 2001 έως το 2005 και με τον Olivier Martinez με τον οποίο απέκτησαν μαζί ένα αγοράκι (7 ετών σήμερα) από το 2013 εώς το 2016. Από το 2005 έως το 2010 ήταν ζευγάρι με τον Gabriel Aubry με τον οποίο έχουν ένα κοριτσάκι μαζί, την όμορφη Nahla, 13 ετών σήμερα.

Υπάρχει ωστόσο η υπόνοια πως αυτή η φωτογραφία δεν είναι καινούρια αλλά throw back καθώς ακριβώς το ίδιο outfit φορούσε η Halle Berry σε μία ανάρτηση πέρυσι τον Ιούλιο, όταν δεν γνωρίζαμε πως είχε σχεση με τον Vaunt!


https://www.instagram.com/p/CDCNta4j_Ip/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τις πρώτες... σπόντες ότι είναι ερωτευμένη ξανά τις πέταξε στο Instagram τον Αύγουστο με αυτή εδώ την ανάρτηση που ξεσήκωσε τους fans της (και όλα τα lifestyle media φυσικά):


https://www.instagram.com/p/CBPTDIWjwoV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με τον Van Hunt πάντως είναι πάρα πολύ ωραίο ζευγάρι, δεν συμφωνείς;