Αγγελική: Οι εξελίξεις τρέχουν και η Ναταλία Γερμανού κάνει το πιο εύστοχο και αστείο tweet

Αγγελική: Οι εξελίξεις τρέχουν και η Ναταλία Γερμανού κάνει το πιο εύστοχο και αστείο tweet

Οι εξελίξεις, το Twitter και τα σχόλια που γεννούν άπλετο γέλιο.

Ακόμη ένα επεισόδιο της «Αγγελικής» κράτησε χθες τους τηλεθεατές «καρφωμένους» στις οθόνες τους καθώς οι εξελίξεις τρέχουν και οι πρωταγωνιστές μπλέκουν ξανά σε περιπέτειες. Η δράση αυτής της εβδομάδας είναι μεγάλη καθώς θα συμβούν γεγονότα που θα αποτελέσουν σημεία κλειδιά για την εξέλιξη της πλοκής.

Στο χθεσινό επεισόδιο είχαμε αποκαλύψεις. O Δημήτρης και η Κατερίνα ανακοινώνουν τον γάμο τους ενώ η 'Ολγα προσπαθεί να την μεταπείσει αποκαλύπτοντάς της ότι ο Δημήτρης έχει απειλήσει ότι θα την σκοτώσει κι εκείνη τελικά στρέφεται στον ίδιο για απαντήσεις. Η Όλγα έρχεται ευθέως αντιμέτωπη με τον Δημήτρη ο οποίος -μπροστά στην Κατερίνα- συμπεριφέρεται με τον πιο ευγενικό τρόπο όμως εκείνη εκφράζει ξεκάθαρα τις απόψεις της για εκείνον, προειδοποιώντας την βαφτιστήρα της ό,τι αν πάθει κάτι, θα ξέρει ότι ευθύνεται ο Δημήτρης.

Η Λένα καταρρακώνεται από τη στάση του Θωμά ψυχολογικά και σωματικά και οδηγείται στο νοσοκομείο. Όταν συμβαίνει αυτό ο Θωμάς συνειδητοποιεί πόσο πολύτιμη είναι η Λένα και σπεύδει στο πλευρό της. Η Τζένη ζητάει από τον πατέρα της να αναβάλλουν τα σχέδιά τους σχετικά με το ιπποφορβείο των Αργυρών, αλλά εκείνος την εκβιάζει με τον θάνατο του Σταυριανού, προτρέποντάς την να καταδώσει τον Παύλο, ο οποίος όμως τους παρακολουθεί και μαθαίνει τι κόλπο έπαιζε η Τζένη τόσο καιρό πίσω από την πλάτη του. Όταν συναντιούνται στο σπίτι ο Παύλος αντί να την αντιμετωπίσει, την βάζει να δει το δελτίο ειδήσεων που ανακοινώνει τη σύλληψη του Χανδρινού.

Ο Δημήτρης έχει καταστρώσει ένα σχέδιο να εξαφανίσει μια για πάντα την αγαπημένη του Νικόλα, όμως εκείνος (μαζί με την Αγγελική) καταλαβαίνουν το σχέδιό του.

Όπως είναι αναμενόμενο οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και στα επόμενα επεισόδια αρχίζουν να ξεδιπλώνονται οι πραγματικοί χαρακτήρες της σειράς, αφήνοντας τους τηλεθεατές στην κυριολεξία με κομμένη την ανάσα.

Και χθες το Twitter -όπως ήταν αναμενόμενο- δεν άφησε ασχολίαστο κανένα γεγονός με την Ναταλία Γερμανού -φανατική θαυμάστρια της σειράς- να κάνει το πιο εύστοχο και συνάμα αστείο tweet.