Δέσποινα Βανδή: Δανείστηκε ένα παντελόνι από την κολλητή της, την Άννα Βίσση

Sabine Camhi
Δέσποινα Βανδή: Δανείστηκε ένα παντελόνι από την κολλητή της, την Άννα Βίσση

Και η αντίδραση της ήταν αξιολάτρευτη!

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή στον τελικό του «J2US», μετά την πρωτοβουλία του Νίκου Κοκλώνη, και τράβηξαν τα βλέμματα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Από τότε, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις αφού επικοινωνούν πολύ συχνά και μέσω των social media αλλά και από κοντά.



«Νιώσαμε και οι δύο το ίδιο συναίσθημα. Ότι ταιριάζουμε πάρα πολύ, έχουμε χημεία και δεν το λέω ως κλισέ, η σκηνή δεν λέει ποτέ ψέματα, αντιλαμβάνεσαι αν ταιριάζεις με τον άλλον ή όχι από το πρώτο λεπτό. Επίσης, αντιληφθήκαμε πως μιλάμε την ίδια γλώσσα, πως αισθανόμαστε τη μουσική. Ήταν σαν να γνωριζόμασταν από χρόνια, υπήρξε αμέσως οικειότητα», σχολίασε η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξή της.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε μέσω του Instagram πως, σε μια πρόσφατη επίσκεψη στο σπίτι της Άννας Βίσση, «έκλεψε» το παντελόνι της κολλητής της. Το νέο της απόκτημα φέρει και την υπογραφή της Σοφίας Καρβέλα, την κόρη της Άννας και του Νίκου Καρβέλα. Αυτό είναι ένα κομμάτι από τη νέα συλλογή ρούχων και από το fashion brand της κόρης της Κύπριας ερμηνεύτριας που έχει με τη συνέταιρό της Phuong Ireland.

H ίδια φωτογραφήθηκε με το νέο casual σύνολό της για τα γυρίσματα της εκπομπής της «My Greece» και έγραψε με χιούμορ στην λεζάντα της δημοσίευσής της: «Συγνώμη Άννα που σου πήρα το παντελόνι, πες στο παιδί σου να σου στείλει άλλο».
Στην συνέχεια, η Άννα Βίσση έκανε repost και έγραψε στη Δέσποινα «να το χαρεί».