MasterChef: Η ομαδική δοκιμασία μύρισε καλοκαίρι

Sabine Camhi
MasterChef: Η ομαδική δοκιμασία μύρισε καλοκαίρι

Άλλη μια απαιτητική δοκιμασία αντίκρισαν οι μάγειρες!

Στο επεισόδιο της Δευτέρας οι τρεις chef κριτές συγκέντρωσαν τους παίκτες σε εξωτερικό χώρο με θέα την Πάρνηθα για μια απαιτητική ομαδική δοκιμασία. Οι δύο ομάδες αποτελούν τους Ιωάννη, Παύλο και Μαργαρίτα με τις κόκκινες ποδιές, ενώ τους Μαρίνα, Τζιοβάνι και Αλέξανδρο με τις μπλε ποδιές.

Σήμερα το βράδυ οι επίδοξοι σεφ του MasterChef συνεχίζουν το μαγειρικό τους ταξίδι, στο δεύτερο μέρος της τελευταίας Ομαδικής Δοκιμασίας. Έχουν μια ακόμη ευκαιρία να διορθώσουν τα λάθη που είδαμε στο μενού τους στο χθεσινό επεισόδιο. Οι κριτές δεν έμειναν ευχαριστημένοι με σχεδόν κανένα πιάτο.

Σήμερα λοιπόν μεταφέρθηκαν από το βουνό στη θάλασσα, όπου κλήθηκαν να μαγειρέψουν δίπλα στην πισίνα πολυτελές ξενοδοχείου. Κόκκινοι και Μπλε τα πάλεψαν για να ετοιμάσουν τα πιο λαχταριστά πιάτα, αλλά μόνο μια ομάδα κατάφερε να νικήσει, ενώ η άλλη οδηγήθηκε σε δοκιμασία αποχώρησης. Οι κριτές μαζί με δύο εκλεκτούς καλεσμένους, τον Executive Chef του Four Seasons Astir Palace, Bertrand Valegeas, και τον Head Chef του εστιατορίου Pelagos, Luca Piscazzi, βαθμολόγησαν τα μενού που ετοίμασαν οι δύο Ομάδες.

Οι Μπλε άκουσαν πολύ καλύτερα λόγια από τους Κόκκινους που είχαν και τις περισσότερες αστοχίες, Ωστόσο, τον νικητή θα τον μάθουμε στο επόμενο επεισόδιο.