Eurovision 2021: H Έλενα Τσαγκρινού που τραγούδησε για την Κύπρο πέρασε στον τελικό

Sabine Camhi
Eurovision 2021: H Έλενα Τσαγκρινού που τραγούδησε για την Κύπρο πέρασε στον τελικό

Ανυπομονούμε να δούμε την Κύπρο και στον τελικό!

Σήμερα το βράδυ όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο Ρότερνταμ της Ολλανδρίας, όπου πραγματοποιήθηκε ο 1ος Ημιτελικός της Eurovision, του μεγαλύτερου ζωντανού τηλεοπτικού ψυχαγωγικού θεάματος του πλανήτη, μετά από ένα χρόνο απουσίας του. Το θέμα για τον 65ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision είναι το ελπιδοφόρο «Open Up».

Η 16 συμμετοχές σε σειρά εμφάνισης στον Α’ Ημιτελικό είναι η εξής:

1. Λιθουανία
2. Σλοβενία
3. Ρωσσία
4. Σουηδία
5. Αυστραλία
6. Βόρεια Μακεδονία
7. Ιρλανδία
8. Κύπρος
9. Νορβηγία
10. Κροατία
11. Βέλγιο
12. Ισραήλ
13. Ρουμανία
14. Αζερμπαϊτζάν
15. Ουκρανία
16. Μάλτα

Φαβορί του διαγωνισμού ήταν και η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το τραγούδι «El Diablo». Να σημειώσουμε πως το sexy outfit της στην σκηνή υπογράφει η Celia Kritharioti. Η εμφάνισή της ήταν πολύ εντυπωσιακή και στο γαλάζιο χαλί, όπου φόρεσε ένα σούπερ σέξι φλοράλ φόρεμα της ίδιας σχεδιάστριας.

Oι 10 χώρες που κατάφεραν λοιπόν να πάρουν εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision 2021 είναι οι Νορβηγία, Ισραήλ, Ρωσσία, Αζερμπαϊτζάν, Μάλτα, Λιθουανία, Κύρπο, Σουηδία, Βέλγιο, και η Ουκρανία.

Το «El Diablo» είναι μάλιστα το τραγούδι που είναι πιο πιθανό να κερδίσει την Eurovision 2021. Να θυμίσουμε πως η Ελλάδα με την Στεφανία Λυμπερακάκη, που θα ερμηνεύσει το «Last Dance», θα διαγωνιστεί στον 2ο Ημιτελικό στις 20 Μαΐου, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου, με παρουσία μόλις 3.500 θεατών. Δέκα χώρες θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό.