Είναι επίσημο! Αυτή είναι η τέταρτη κριτής του GNTM μετά την αποχώρηση της Καγιά (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Είναι επίσημο! Αυτή είναι η τέταρτη κριτής του GNTM μετά την αποχώρηση της Καγιά (photos)

Το GNTM απέκτησε την τέταρτη κριτή του.

Πολλά ονόματα ακούστηκαν για τη θέση του τέταρτου κριτή στην επιτροπή του GNTM μετά την απόφαση της Βίκυς Καγιά να αποχωρήσει και να παραμείνει στο τιμόνι του Dancing With the stars.

Πριν μερικές το όνομα της Νάντιας Σερλίδου ήταν εκείνος που φιγούραρε ως τοπ επιλογή για τη θέση της Βίκυς καγιά, μιας και είχε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που η παραγωγή είχε βρει ιδανικά και στην περίπτωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Και αφού η Ηλιάνα βγήκε εκτός παιχνιδιού GNTM, ήρθε η ώρα της επίσημης (περίπου) ανακοίνωσης από το Star.Μπορεί να μην έχει εκδοθεί ακόμα δελτίο τύπου αλλά το πρωινό του Star, Η Φωλιά των Κου Κου και η Δήμητρα Καλφούζου ανακοίνωσαν το όνομα του μοντέλου που θα είναι το τέταρτο μέλος της επιτροπής του ριάλιτι μοντέλων.

Πρόκειται για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, μοντέλο με μεγάλη καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.Η Ισμήνη μπορεί να μην είναι γνωστή στο ευρύ ελληνικό κοινό, αλλά έχει πλούσια καριέρα και υπήρξε μούσα του Jean Paul Gaultier ενώ έχει ζήσει πολλά χρόνια και στο εξωτερικό.

Στο Instagram, μπορεί να έχει λίγους followers αλλά οι φωτογραφίες της είναι εντυπωσιακές.

Πάρε μια γεύση στην παρακάτω gallery.

DPG Network