Νάντια Σερλίδου: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στο GNTM (video)

Νάντια Σερλίδου: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στο GNTM (video)

Ποια είναι η εντυπωσιακή αντικαταστάτρια της Καγιά.

Πριν από μερικές εβδομάδες, η είδηση πως η Βίκυ Καγιά επέλεξε το Dancing with the Stars και όχι το GNTM είχε κάνει το κοινό του ριάλιτι μοντέλων να ανησυχεί για το ποιος θα πάρει τελικά την θέση της Βίκυς.

Εννοείται πως το όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είχε ακουστεί έντονα αλλά η προσφάτως χωρισμένη παρουσιάστρια έχει έναν ακόμα χρόνο στο συμβόλαιό της με τον Alpha.

Το νέο ρεπορτάζ από τον Αλέξη Μίχα και το Πρω1νό έβαλε στο τραπέζι ένα νέο όνομα. Ξανθιά και με τις προδιαγραφές της καριέρας της Ηλιάνας, φέρεται να είναι η αντικαταστάτρια της Καγιά στο GNTM.

Το ξανθό μοντέλο που διεκδικεί τη θέση του κριτή στην επιτροπή του GNTM είναι η Νάντια Σερλίδου. Πρόκειται για ένα άκαυτο πρόσωπο με καριέρα στο εξωτερικό.


https://www.instagram.com/p/CNaT95jgFCB

«Η επικρατέστερη για αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στο GNTM, και θέλουν να έχει και χαρακτηριστικά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, φρέσκο, άκαυτο πρόσωπο, Νάντια Σερλίδου λέγεται. Πολύ όμορφο μοντέλο, την είχαμε δει πρώτη φορά στις εξέδρες στο Eurobasket, το 2007. Έκτοτε έκανε μια πολύ μεγάλη καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, Τόκιο, Παρίσι, Μιλάνο, ιταλική Vogue εξώφυλλο, ολλανδικό ELLE. Είναι η επικρατέστερη, θα δούμε αν θα κλείσει», είπε ο Αλέξης Μίχας.

Η εντυπωσιακή ξανθιά κοπέλα, φαίνεται να κέρδισε και την παραγωγή του ριάλιτι μοντέλω και είναι αυτή τη στιγμή η επικρατέστερη για την καρέκλα της Καγιά.



Δες την παρακάτω.