O Jason Derulo έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και μας δείχνει τον γιο του (photos)

O Jason Derulo έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και μας δείχνει τον γιο του (photos)

Με τη σύντροφό του, Jena Frume, καλοσώρισαν τον μικρό Jason King Derulo.

Πρόκειται για τον star που αυτή τη στιγμή «σπάει τα κοντέρ» με την επιτυχία του. Ο Jason Derulo φαίνεται πως δεν είναι μόνο ένας από τους πιο περιζήτητους τραγουδιστές της Αμερικής αλλά και από τους πιο sexy άντρες του κόσμου.

Όλα αυτά δε φαίνεται να τον ενδιαφέρουν καθόλου καθώς ο 31χρονος καλλιτέχνης πλέει σε πελάγη ευτυχίας για ένα πολύ σημαντικό γεγονός της ζωής του. Πριν από λίγες ημέρες ο Derulo καλωσόρισε το πρώτο του παιδί, με τη σύντροφό του, Jena Frumes!

Αυτός ήταν και ο λόγος που χάθηκε από το Instagram και το TikTok! Όλοι οι followers του είχαν αναρωτηθεί για τον λόγο της απουσίας του καθώς ο τραγουδιστής είναι γνωστός tiktoker και Instagrammer. Συγκεκριμένα στις 8 Μαΐου, το ζευγάρι έφερε στον κόσμο το αγοράκι τους.

Ο star ανέβασε ένα video στο Instagram που έγραφε: «Η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου, ο ερχομός του μικρού γιου μας, του Jason King Derulo, στο σπίτι μας. Είναι τόσο τυχερός που έχει έναν τόσο δυνατό ήρωα για προστάτη, την μητέρα του @jenafrumes».


https://www.instagram.com/p/CPCTb_ch7BG

Σε μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram, η Frumes μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου βρέθηκε με το νεογέννητο μωρό της αλλά και με τον σύντροφό της, καθώς και από την πρώτη εβδομάδα του μωρού στο σπίτι. «Μια ματιά της πρώτης εβδομάδας μου με τον υγιή μικρό βασιλιά μας», έγραψε το 26χρονο μοντέλο. «Η ζωή έχει τώρα πολύ περισσότερο νόημα και είμαι τόσο ευγνώμων. Είμαι τόσο πολύ ερωτευμένη με αυτό το μικρό αγόρι, είναι ό, τι δεν ήξερα ποτέ ότι χρειαζόμουν. Θα σ' αγαπώ για πάντα @ jasonderulo», έγραψε.

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε η τρισευτυχισμένη -και κούκλα- μαμά...