Τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στο αγόρι της Kourtney Kardashian και στην αδερφή της Kim

Τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στο αγόρι της Kourtney Kardashian και στην αδερφή της Kim

Όλα τα μοιράζονται πια οι δύο αδερφές;

Ακόμα μία ημέρα, ακόμα ένα δράμα στην οικογένεια Kardashian. Όπως σίγουρα θυμάσαι, η μεγαλύτερη εκ των αδερφών Kardashian, η Kourtney, είναι σφόδρα ερωτευμένη με τον Travis Barker.

Στον δεσμό αυτό, φωτιές άναψε η πρώην σύζυγος του Travis, η Shanna Moakler υποστηρίζοντας με story στο Instagram πως ο γάμος της με τον ντράμερ έληξε άδοξα το 2008, εξαιτίας της Kim Kardashian.

Η πρώην εξήγησε με λεπτομέρειες πως υπήρξε κολλητή της Kim αλλά όλα άλλαξαν όταν την έπιασε με τον Travis την 4η Ιουλίου του 2008

Την ιστορία αυτή επαλήθευσε και η τραγουδίστρια και πρώην φίλη της Kim, Aubrey O’Day η οποία τόνισε πως η Kim φλέρταρε και είχε επαφές παλαιότερα με το τωρινό αγόρι της αδερφής της.



Πάντως, παρά τα όσα υποστήριξαν οι δύο γυναίκες, πηγή από το περιβάλλον της Kim υποστηρίζει πως ουδέποτε είχε τίποτα ερωτικό με τον Travis:
«Ο Τravis και η Kim είναι μόνο φίλοι που γνωρίστηκαν μέσω της Paris Hilton και η 40χρονη δεν είχε ποτέ σχέση με τον 45χρονο».

Ο Barker και η 42χρονη Kourtney, 42 ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Ιανουάριο και έκαναν τη σχέση τους επίσημη και στα social αλλά και χτυπώντας τατουάζ ο ένας για τον άλλο.