Emma Watson: Επιστρέφει στα social media μετά από 9 μήνες απουσίας

Sabine Camhi
Emma Watson: Επιστρέφει στα social media μετά από 9 μήνες απουσίας

Απαντάει στις φήμες περί αρραβώνα!

Η Emma Watson έμεινε μακριά από τα social media και τα φώτα της δημοσιότητας για σχεδόν ένα χρόνο, αλλά μόλις υπενθύμισε τους θαυμαστές της ότι όταν έχει νέα, θα τα μοιραστεί.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε ξανά στο Twitter τη Δευτέρα το βράδυ για να βάλει τέλος στις φήμες για την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή. Η πρώτη φήμη που κατέρριψε η Watson ήταν ότι είναι αρραβωνιασμένη με τον εδώ και έναν χρόνο φίλο της, Leo Robinton.

«Αγαπημένοι μου θαυμαστές, οι φήμες για το αν είμαι αρραβωνιασμένη ή όχι, ή αν η καριέρα μου είναι αδρανής ή όχι, είναι ένας τρόπος για να πάρουν clicks κάθε φορά που αποκαλύπτεται αν είναι αλήθεια ή όχι. Αν έχω νέα- σας υπόσχομαι θα τα μοιραστώ μαζί σας», έγραψε χαρακτηριστικά.



Η επόμενη φήμη που θέλησε να διαψεύσει η Watson πρόκειται για την καριέρα της. Η ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών διαβεβαίωσε τους 29.1 εκ. followers της στο Twitter ότι όταν δεν υπάρχουν νέα της να υποθέσουν ότι απλά «περνάω ήσυχα την πανδημία όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι, αποτυγχάνοντας να φτιάξω ψωμί, φροντίζοντας τους δικούς μου και κάνοντας ό,τι μπορώ για να μην μεταδώσω έναν ιό που ακόμα επηρεάζει τόσο πολύ κόσμο».



«Σας στέλνω την αγάπη μου, εύχομαι να είστε καλά και όσο ευτυχισμένοι γίνεται σε αυτές τις περίεργες εποχές. Και πάλι, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάζονται τόσο σκληρά για να μας κρατήσουν ασφαλείς και καλά» ολοκλήρωσε η ηθοποιός.

Πριν από αυτές τις αναρτήσεις της, η Watson δεν ήταν ενεργή στα κοινωνικά μέσα από το καλοκαίρι του 2020.