Kylie Jenner-Travis Scott: Ξανά μαζί σαν ευτυχισμένη οικογένεια (video)

Kylie Jenner-Travis Scott: Ξανά μαζί σαν ευτυχισμένη οικογένεια (video)

Το ζευγάρι εθεάθη στην Disneyland με την μικρή τους κόρη.

Μπορεί να μην κατάφεραν ποτέ να ανέβουν τα σκαλοπάτια της εκκλησίας όμως εδώ υπήρξε ένας έρωτας μεγάλος. Απόδειξη γι' αυτό ο καρπός του έρωτά τους, η μικρή κόρη τους Stormi.

Ο λόγος φυσικά για την billionaire, Kylie Jenner και τον Αμερικανό ράπερ,Travis Scott οι οποίοι όσο παράφορα ερωτεύτηκαν τόσο άδοξα αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους. Μπορεί οι δυο τους να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή όμως, κατά καιρούς οι φήμες για επανασύνδεση επανέρχεται στο προσκήνιο. Ένα τέτοιο γεγονός ήταν και τα πρόσφατα γενέθλια του ράπερ, όπου η Kylie με την κόρη της, πέρασαν χρόνο με τον Scott για να γιορτάσουν σαν οικογένεια.

Και τότε πολλοί έκαναν λόγο για επανασύνδεση αλλά τα γεγονότα διέψευσαν τους ισχυρισμούς του Τύπου. «Η Kylie έμεινε κοντά στον Travis ακόμα και μετά τον χωρισμό τους, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάει στη γιορτή για τα γενέθλιά του», είπε πηγή στο Hollywood Life.

Μέσα όμως σε πολύ μικρό διάστημα ο φωτογραφικός φακός εντόπισε ξανά την Kylie και τον Travis, φουντώνοντας τις φήμες περί επανασύνδεσης. Το ζευγάρι βρέθηκε στην Disneyland, το πιο ευτυχισμένο μέρος στον κόσμο, και πέρασαν υπέροχα με την μικρή τους η οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά της που βρέθηκε εκεί.

Οι χαρούμενες οικογενειακές στιγμές συνεχίζονται, όπως όλα δείχνουν στo video που παρουσίασε το TMZ, και όπως θα δεις στα πλάνα παρακάτω, η μικρή Stormi ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα όταν την πήγαν στο Alice in Wonderland.

Η Kylie, ο Travis και η Stormi βρέθηκαν προφανώς στο λούνα παρκ με μερικούς από τους φίλους της Stormi - ίσως και μερικά από τα ξαδέρφια της. Παρόλο που η εκδρομή της Disney δεν είναι κάτι καινούργιο για την Kylie και τον Travis, αυτή η επίσκεψη φαίνεται μάλλον διαφορετική και τροφοδοτεί ακόμη περισσότερο τις φήμες για επανασύνδεση.