Το «Βουνό» του Game of Thrones έχασε 50 κιλά και μας δείχνει το before & after

Νατάσσα Σχοινά
Το «Βουνό» του Game of Thrones έχασε 50 κιλά και μας δείχνει το before & after

Ο Hafþór Júlíus Björnsson επικοινωνεί στο Instagram το fitness ταξίδι του.

Σαν ψέμα φαντάζει που έχουμε κλείσει και επίσημα δύο χρόνια από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του Game of Thrones. Η σειρά καθήλωσε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον πλανήτη με τη μεταφορά της ιστορίας του George R. R. Martin στη μικρή οθόνη. Οι ίντριγκες, οι δολοπλοκίες, οι έρωτες, οι διάσημοι Οίκοι του Westeros ήταν για τουλάχιστον μία δεκαετία το βασικό θέμα συζήτησης για τους lovers της σειράς.

Έχοντας ακόμη φανερή δυσαρέσκεια για τον άδοξο τρόπο λήξης της τελευταίας σεζόν, αναμένουμε το βιβλίο του Martin μήπως και τα πράγματα μπουν στη θέση τους. Μέχρι τότε, περιμένουμε το prequel, House of the Dragon, και παρακολουθούμε τους αγαπημένους ηθοποιούς για οτιδήποτε νεότερο.

Το «Βουνό» / Gregor Clegane, συγκεκριμένα, ανήκε στους πιο εικονικούς χαρακτήρες. Ο Hafþór Júlíus Björnsson / Thor Bjornsson με την εύρωστη σωματοδομή του κατάφερε να αποδώσει εξαιρετικά το πιόνι της Cersei και να γίνει η αιτία για μία από τις πιο φρικιαστικές σκηνές της τηλεόραση (σ.σ. Το smashing του κρανίου του Red Viper / Oberyn Martell δε θα φύγει ποτέ από την τραυματισμένη μας ψυχή).




Ο σταρ, αφότου κατέκτησε τον τίτλο του πιο δυνατού Ισλανδού άντρα της χρονιάς για 10ο συνεχές έτος, άρχισε να μοιράζεται όλο και περισσότερο με το κοινό του το fitness ταξίδι του. Σε πρόσφατη, μάλιστα, ανάρτησή του μάς πληροφόρησε ότι έχει χάσει μέχρι στιγμής 50 κιλά, πηγαίνοντας από τα 205 στα 155.

https://www.instagram.com/p/CO96Z0PFo61