GNTM: Επιβεβαιώθηκε η 4η κριτής από τον Σκουλό - Ποια είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου;

GNTM: Επιβεβαιώθηκε η 4η κριτής από τον Σκουλό - Ποια είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου;

Όλα τα βλέμματα στρέφονται στο νέο, δροσερό, εντυπωσιακό κορίτσι που θα αντικαταστήσει τη Βίκυ Καγιά.

Η αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από την τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής του Greece’s Next Top Model άφησε έκπληκτο το κοινό. Το διάσημο μοντέλο είχε χαρακτηρίσει το ριάλιτι ήδη από την πρώτη σεζόν που προβλήθηκε στην τηλεόραση και η διεξαγωγή του υπό την απουσία της Καγιά φάνταζε ως ένα σενάριο που δεν επρόκειτο να δει το φως της δημοσιότητας.

Τις τελευταίες ημέρες, όμως, άρχισε να κυκλοφορεί η είδηση ότι ένα νέο κορίτσι θα μας κρατάει συντροφιά στα επεισόδια της νέας σεζόν. Το πρώτο όνομα που έφτασε στα αυτιά μας ήταν αυτό της Νάντιας Σερλίδου, όμως, γρήγορα αντικαταστάθηκε από ένα διαφορετικό.

Ο λόγος για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, ένα μοντέλο με καριέρα που απλώνεται από την Ελλάδα μέχρι το εξωτερικό και σε πασαρέλες, όπως αυτή του Jean Paul Gaultier, στις οποίες πολλά μοντέλα εύχονται να περπατήσουν κάποια στιγμή.

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν από τον έτερο κριτή του παιχνιδιού και φωτογράφο, Δημήτρη Σκουλό, ο οποίος και έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram για να καλωσορίσει και επίσημα την Παπαβλασοπούλου στο team.

https://www.instagram.com/p/CPDkKl_FBld


Το μοντέλο διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του, ενώ έχει φωτογραφηθεί για διάσημα περιοδικά η Vogue. Οι συνεργασίες της περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, εικονικά brands της μόδας, όπως Maison Martin Margiela, Paul Smith και Topshop, ενώ έχει συνεργαστεί με κορυφαία πρακτορεία μοντέλων, όπως το Ace Models στην Αθήνα, το Next Model Management στο Los Angeles και το Heffner Management στο Seattle.

Με ύψος 1.80, καλλίγραμμη σιλουέτα και γήινα, καφετί χαρακτηριστικά, η Ισμήνη είναι το επιτυχημένο, Μεσογειακό κορίτσι που μάλλον θα γίνει το επόμενο hot θέμα στις αναζητήσεις των χρηστών.

Ο λογαριασμός της στο Instagram μετράει αυτήν τη στιγμή σχεδόν 7.000 followers, ένας αριθμός που αναμένεται να εκτοξευθεί με την προβολή του σόου, όπως ακριβώς συνέβη και με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.