Mike: Ο σύντροφος της Έλενας Τσαγκρινού αποκαλύπτει την περιπέτειά του με τον καρκίνο (video)

Mike: Ο σύντροφος της Έλενας Τσαγκρινού αποκαλύπτει την περιπέτειά του με τον καρκίνο (video)

Η τραγουδίστρια έμεινε από την αρχή στο πλευρό του.

Mike και Έλενα.

Πρόκειται για ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η Έλενα Τσαγκρινού αυτή την περίοδο έχει στραμμένα επάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας και καθόλου άδικα. Η συμμετοχή της στην Eurovision, εκπροσωπώντας την Κύπρο, της έχει αλλάξει τη ζωή καθώς με αυτόν τον τρόπο έχει καταφέρει να την παρακολουθήσει όλος ο πλανήτης (και όχι μόνο η Ευρώπη).

Η εμφάνισή της την περασμένη Τρίτη στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και αυτό της χάρισε άνετα το εισιτήριο για τον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου.

Η Έλενα -όπως έχει πει πολλές φορές στο παρελθόν- αντλεί ενέργεια από τους ανθρώπους που αγαπά και την αγαπούν και αναμφισβήτητα ένας από αυτούς είναι και ο σύντροφός της Mike, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της. Τα συναισθήματα είναι αμφίδρομα καθώς και εκείνη στέκεται σαν βράχος δίπλα του, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Αυτό επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του ο ράπερ, ο οποίος αποκάλυψε τη δύσκολη περιπέτεια της υγείας την οποία πέρασε.


https://www.instagram.com/p/CMCzjjnFViY

Ο Mike μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη, για όλα: για τις χημειοθεραπείες, τις ενέσεις, το νοσοκομείο και όλες οι παρενέργειες που είχαν στον οργανισμό του τα φάρμακα.

«Είχα ξεσπάσματα, μπορεί να με κούραζε κάτι και απλά να ξέσπαγα. Ο πατέρας μου τι έχει ακουσει;», είπε ο ράπερ και συνέχισε:

«Οι δικοί μου άνθρωποι το πήραν πολύ βαριά, παραμιλούσε ο πατέρας μου μόλις το έμαθε..Η μητέρα μου είναι πολύ σκληρό καρύδι και μου έδινε κουράγιο. Έχει περάσει κι εκείνη κάτι ανάλογο στο στήθος της...».

Δες το απόσπασμα...