Ο Τζιοβάνι αποχώρησε από το MasterChef 5 και το Twitter είναι έξαλλο

Ο Τζιοβάνι αποχώρησε από το MasterChef 5 και το Twitter είναι έξαλλο

Τα spoilers της τελευταίας εβδομάδας για το MasterChef 5 επαληθεύτηκαν.

Ο Giovanni Scaraggi ήταν τελικά εκείνος που αποχώρησε από το MasterChef 5 χθες βράδυ, κάνοντας έξαλλους τους fans του αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Ιταλός σεφ ρίχτηκε για δεύτερη φορά στη μάχη σε πιάτο αντιγραφής και αυτή η δεύτερη φορά τού κόστισε την παραμονή στο ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Τζιοβάνι, ο Αλέξανδρος και η Μαρίνα έπρεπε να αντιγράψουν με ακρίβεια το πιάτο του chef Μανώλη Παπουτσάκη σε ένα πιάτο με τεχνικές δυσκολίες τις οποίες ο έμπειρος σεφ είχε την ατυχία να μην μπορέσει να ξεπεράσει και να φτάσει στο σημείο σχεδόν να μην καταφέρει να βγάλει πιάτο.

Ο Τζιοβάνι δεν κατάφερε να βγάλει τον κύκλο από το φύλλο, το οποίο παραψήθηκε, ενώ η πατάτα δεν τηγανίστηκε όσο έπρεπε να δεν πήρε το ανάλογο χρώμα.



Την ίδια στιγμή, οι έτεροι συμπαίκτες του κατάφεραν να βγάλουν άρτια πιάτα, κάνοντας από την αρχή σαφές πως ο Τζιοβάνι θα είναι εκείνος που θα αποχωρήσει τελικά.

Ο εξώστης, ήταν ανάστατος. Πρώτη η Μαργαρίτα, έβλεπε από ψηλά τις αστοχίες του πιάτου του αγαπημένου της συμπαίκτη με τον οποίο είχαν έρθει κοντά και παρακαλούσε για ένα θαύμα.

Το θαύμα δεν ήρθε δυστυχώς και ο Τζιοβάνι με εξάρια στη βαθμολογία του ήταν εκείνος που έπρεπε να αποχωρήσει.

Ακόμα κι εκείνη τη στιγμή, ο σεφ με το εστιατόριο στη Ρόδο κατάφερε να εκπλήξει τους πάντες με το ήθος του, τονίζοντας στους κριτές πως ήταν αρκετά επιεικείς μαζί του για το πιάτο αυτό και πως ο ίδιος θα έβαζε στον εαυτό του πιο χαμηλή βαθμολογία.

Ο σεφ ήταν, μάλιστα, καλεσμένος στην εκπομπή των Κούκου και έδωσε τη δική του πρόβλεψη για τους δύο φιναλίστ του παιχνιδιού: Μαργαρίτα και Αλέξανδρος.




Στην ίδια εκπομπή, μάλιστα, τον είδαμε και με τη σύζυγό του, Βίκυ, η οποία αποφάσισε να τον συνοδεύσει στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την αποχώρηση από το Masterchef.