Gwen Stefani- Blake Shelton: Αυτό θα είναι το τραγούδι που θα χορέψουν στον γάμο τους

Gwen Stefani- Blake Shelton: Αυτό θα είναι το τραγούδι που θα χορέψουν στον γάμο τους

Και όχι, δεν είναι κάποιο από τα δικά τους τραγούδια.

Μπορεί να μην έχουν ανακοινώσει ακόμη την ημερομηνία του γάμου τους, όμως ήδη κάνουν τα απαραίτητα σχέδια προκειμένου να είναι όλα όπως θέλουν για την ωραιότερη ημέρα της ζωής τους.

Ο λόγος για τον Blake Shelton και τη Gwen Stefani, οι οποίοι ήδη έχουν «βγάλει» από τη λίστα των οργανωτικών διαδικασιών του γάμου τους το τραγούδι που θα χορέψουν. Και μη γελάς, γιατί αν έχεις περάσει από αυτή τη διαδικασία, γνωρίζεις πολύ καλά πως ο πρώτος χορός των νεονύμφων αποτελεί ένα από τα μεγάλα ζητήματα που καλείται να επιλέξει το ζευγάρι. Πρέπει να αρέσει και στους δύο, να εκφράζει την αισθητική αλλα και τον έρωτά τους και φυσικά να είναι ένα τραγούδι που θα τους συντροφεύει για πάντα.

Και όταν λέμε πως το «έβγαλαν» από τη λίστα σημαίνει πως δεν αποτελεί πια υποχρέωση προς αναζήτηση καθώς το διάσημο ζευγάρι πήρε την μεγάλη απόφαση. Ποιο θα είναι λοιπόν το τραγούδι του πρώτου χορού;

Ο 44χρονος μουσικός και coach του αμερικάνικου The Voice, εμφανίστηκε στο The Tonight Show και είπε ότι αυτός και η αρραβωνιαστικιά του θεώρησαν πως έπρεπε να επιλέξουν ένα τραγούδι που θα χορέψουν στον γάμο τους.

«Νομίζω ότι ονομάζεται "The Wedding March"», είπε ο Shelton χαριτολογώντας και ο Fallon απάντησε:«Όχι, ΑΥΤΟ το τραγούδι», κάνοντας τον κλασικό ήχο του τραγουδιού που μας έρχεται στο νου όταν βλέπουμε το ζευγάρι ν' ανεβαίνει τα σκαλοπάτια της εκκλησίας.


«Στην τελετή θα βγάινουν από ένα μηχάνημα καπνοί και θα λένε "Κυρίες και κύριοι η Κυρία και ο Κύριος Blake Shelton!' , κι εσύ θα εμφανίζεσαι, και θα λες πως πρέπει να χορέψουμε τον πρώτο χορό», αστειεύθηκαν και οι δύο.

«Το τραγούδι που θα χορέψουμε είναι το 'If You Leave' από το soundtrack Pretty In Pink», αποκάλυψε ο Shelton. «Ορκίζομαι ότι το έχω εδώ», πρόσθεσε, προσπαθεί να βρει το τραγούδι στο τηλέφωνό του. «Έχουμε μιλήσει για αυτό, το αγαπάμε και οι δύο. Είμαστε και οι δύο οπαδοί της δεκαετίας του '80, γιατί όχι;».