MasterChef 5: Οι νικητές της δοκιμασίας και ο παίκτης που αποχώρησε

Τσακιρίδου Χριστίνα
MasterChef 5: Οι νικητές της δοκιμασίας και ο παίκτης που αποχώρησε

Ποιοι είναι οι πέντε παίκτες που συνεχίζουν το μαγειρικό ταξίδι με στόχο τον μεγάλο τελικό.

Στο σημερινό επεισόδιο οι παίκτες διαγωνίστηκαν δυο-δυο με το νικητήριο ζευγάρι να προκρίνεται αυτομάτως στους 5 φιναλίστ του φετινού MasterChef. Ο Αλέξανδρος και η Μαρίνα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και αναδείχθηκαν νικητές του mystery box.

Όλοι όσοι έχουν παραμείνει μέσα στο παιχνίδι έχουν υψηλές πιθανότητες να νικήσουν γι' αυτό και οποιαδήποτε αποχώρηση από εδώ και στο εξής θα είναι καθοριστική για την πορεία προς τον τελικό. Ένα πολύπλοκο πιάτο με αρκετές παρασκευές και διαφορετικές υφές καλέστηκαν να αντιγράψουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Συγκεκριμένα το πιάτο ήταν: Άγρια πάπια με Duxelles από φακές, συκωτάκια πουλιών και γλάσο από τον ζωμό της με ξύδι μυρτιάς.

Φήμες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου το τελευταίο 24ωρο αναφέρουν πως ο τελικός θα είναι «γυναικεία υπόθεση» ωστόσο δεν μπορούμε για την ώρα να γνωρίζουμε τίποτα παραπάνω. Οι τρεις κριτές μαζί με τον καλεσμένο chef, Μιχάλη Μάρθα, δοκίμασαν τα πιάτα των τεσσάρων υποψήφιων, με την πιο αδύναμη προσπάθεια να εγκαταλείπει οριστικά απόψε τον διαγωνισμό μαζί με το όνειρο του τελικού.

Δες επίσης: MasterChef 5: Οι 6 παίκτες του ημιτελικού έγιναν ζευγάρια και το Τwitter έκανε πάρτι

Το έργο των κριτών ήταν εξαιρετικά δύσκολο ωστόσο ο παίκτης που δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική πεντάδα του μαγειρικού διαγωνισμού είναι ο... Ιωάννης.

https://www.instagram.com/p/CPG4PIhK7JW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CPGzICsKuTN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή φωτογραφιών: @masterchefgr