Μπέσσυ Αργυράκη: Κάηκε το εξοχικό της στο Αλεποχώρι (video + photos)

Μπέσσυ Αργυράκη: Κάηκε το εξοχικό της στο Αλεποχώρι (video + photos)

Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε ακριβώς όσα βίωσε.

Τις τελευταίες ημέρες, η Ελλάδα γέμισε από εικόνες φρίκης. Η πυρκαγιά που μαίνεται για δεύτερο εικοσιτετράωρο στα Γεράνεια Όρη έχει συνασπίσει τις δυνάμεις της πυροσβεστικής που προσπαθεί μαχόμενη να τις καταδυναστεύσει. Στο μεσοδιάστημα, οι ζωές απειλούνται και οι καταστροφές συνεχίζονται.

Σήμερα το πρωί, η τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή μέσω τηλεφώνου και αποκάλυψε όλα όσα βίωσε.




«Αυτή η ζωγραφιά μετατράπηκε σε κόλαση. Ήρθε η φωτιά από το Αλεποχώρι επάνω. Από την πίσω μεριά του σπιτιού έχω μία μεγάλη βεράντα που βλέπει Αλεποχώρι, θάλασσα, κτλ. Από εκεί, λοιπόν, ανέβηκαν οι φλόγες και έφτασαν και κατέστρεψαν το σπίτι. Από τη μία έως την άλλη. Είναι τα πράγματα δραματικά. Έγινε τη νύχτα. Ενώ μας έδιωξαν επιμελέστατα όλους από τα σπίτια μας, η πυροσβεστική από το σημείο εκείνο δεν πέρασε ποτέ. Τα χαράματα πήγαν κάτι συγγενείς μας που έμεναν από πίσω και μας ενημέρωσαν ότι με λάστιχα και με κουβάδες προσπάθησαν να σώσουν τα σπίτια τους.

Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Πιο πολύ στενοχωριέμαι και αγωνιώ για τον άντρα μου, ο οποίος το έκανε με πάρα πολύ μεράκι. Πηγαίναμε και ηρεμούσαμε. Και ελπίζω άλλο κακό να μη μας βρει και να σκεφτούμε ότι οι ζωές των ανθρώπων μετράνε πιο πολύ.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε κουράγιο ο ένας στον άλλον, γιατί ο άντρας μου το χρειάζεται ακόμα περισσότερο με τα διάφορα προβλήματα υγείας που έχουν προκύψει»